LoooX New Arrivals

We hebben een team van knappe koppen bij LoooX, namelijk team productontwikkeling. Zij werken er elke dag hard aan om onze producten nog beter te maken en nieuwe producten uit te tekenen en te ontwikkelen. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Over deze 'new arrivals' vertellen we je graag meer. Lees snel verder!

LoooX Ceramic Small

Op zoek naar een stijlvolle oplossing voor de kleinere ruimtes? Bekijk dan onze mini waskommen. Deze kommen hebben dezelfde keramische kwaliteit als onze grote waskommen. Ideaal! 

Deze mini variant van onze Ceramic collectie heeft dezelfde mooie afwerking als zijn grote broer. Vind jij dat jouw toiletruimte dezelfde styling verdient als de badkamer? Dan is de Ceramic Small een mooie oplossing. Deze kleine waskom is leverbaar in de maatvoering van Ø23 cm. 

We hebben ze natuurlijk ook in meerdere kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de universeel glad keramiek, één van de RAW kleuren (Black, Rust, Dark Grey en Light Grey) óf voor de Terrazzo-look (Beige, Grey of Black).

LoooX Light Twist

Wij zijn er gek op: sfeerverlichting in de badkamer. Door je badkamerspiegel te combineren met sfeerverlichting trek je het woonkamergevoel door in de badkamer. De LoooX Light Twist is stoer en speels tegelijk. 

De LoooX Light Twist is echt een plaatje! De lamp is bewegelijk zodat je de ledverlichting naar elk gewenst punt kunt draaien. De matzwarte finish geeft ook een stoer karakter. Meer info? Je leest het hier.


LoooX decotip: combineer de LoooX Light Twist met jouw favoriete LoooX spiegel! 

Wil je meer informatie ontvangen over onze nieuwe producten? Je kunt alle producten terugvinden op onze website. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht onze 'new arrivals'? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief.

LOOOX KOPEN

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Koop LoooX
Tailor-Made