LoooX op RTL4 - Woonvilla naar Droomvilla

Yes! We zijn weer te zien in het nieuwe seizoen van Van Woonvilla naar Droomvilla op RTL 4. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. In deze items kom je meer te weten over onze badkamercollectie en gaan we op pad naar mooie, opgelerverde LoooX projecten. De perfecte voorbereiding voor jouw nieuwe droombadkamer. Schakel je in? 

Van Woonvilla naar Droomvilla

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Ook dit seizoen vertelt Remco in verschillende items alles over onze (nieuwe) producten. 

Wat kun je verwachten?

We zullen je nog niet al te veel verklappen, behalve één ding: dit wil je zien! Het is de moeite waard om met een lekkere kop thee (of warme chocolademelk) met een dekentje plaatst te nemen voor de televisie. Dé perfecte plek om jouw creativiteit de vrije loop te laten en inspiratie op de doen voor de inrichting van jouw droomhuis. Op onze social media kanalen kun je volgen wanner we te zien zijn op tv. Alle afleveringen van dit laatste seizoen zijn uitgezonden. Hieronder vind je de samenvattingen en uitzendingen terug!

  • 11 oktober - In deze aflevering zag je hoe Remco een bezoek bracht aan LoooX Tailor-Made Dealer De Badzaak in Harderwijk. Hier vertelde eigenaar Youri meer over het project dat tot stand is gekomen. Uiteindelijk hebben ze het eindresultaat mogen bewonderen bij landgoed Het Roode Koper. Prachtig! Wil je de aflevering terugkijken? Dat kan hier.
  • 18 oktober - In dit item zag je Remco in gesprek met Ivo Fleming van Sanidrõme Fleming in Lochem. Samen brachten zij een bezoek aan het huis van een consument, waar de badkamer is voorzien van LoooX! Item terugkijken? Dat kan hier.
  • 25 oktober - Het laatste item met LoooX. Hier bezoekt Jeroen ons Experience Center in Deventer, waar Remco meer vertelt over bijvoorbeeld het lakken van meubels. En natuurlijk: onze nieuwste kleur! Benieuwd naar deze nieuwe kleur en meubels? Je kunt het item hier terugkijken.

Trotse eigenaar worden?

Wil jij, na het zien van Van Woonvilla naar Droomvilla, ook eigenaar worden van een LoooX item?  Check snel onze dealer locator en vind een dichtstbijzijnde LoooX winkel bij jou in de buurt. 

Ben je toe aan meer inspiratie? Bekijk onze inspiratiepagina óf onze pagina op Pinterest

LOOOX KOPEN

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?