LoooX op RTL4 - Woonvilla naar Droomvilla

Yes! We zijn weer te zien in het nieuwe seizoen van Van Woonvilla naar Droomvilla op RTL 4. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. In deze items kom je meer te weten over onze badkamercollectie en gaan we op pad naar mooie, opgelerverde LoooX projecten. De perfecte voorbereiding voor jouw nieuwe droombadkamer. Schakel je in? 

Van Woonvilla naar Droomvilla

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Ook dit seizoen vertelt Remco in verschillende items alles over onze (nieuwe) producten. 

Wat kun je verwachten?

We zullen je nog niet al te veel verklappen, behalve één ding: dit wil je zien! Het is de moeite waard om met een lekkere kop thee (of warme chocolademelk) met een dekentje plaatst te nemen voor de televisie. Dé perfecte plek om jouw creativiteit de vrije loop te laten en inspiratie op de doen voor de inrichting van jouw droomhuis. Op onze social media kanalen kun je volgen wanner we te zien zijn op tv. Op deze pagina vind je o.a. de items straks terug en geven we per uitzending een samenvatting. De eerste aflevering zie je op zondag 18 oktober om 17.30u! Schakel je ook in?

  • 11 oktober - In deze aflevering zag je hoe Remco een bezoek bracht aan LoooX Tailor-Made Dealer De Badzaak in Harderwijk. Hier vertelde eigenaar Youri meer over het project dat tot stand is gekomen. Uiteindelijk hebben ze het eindresultaat mogen bewonderen bij landgoed Het Roode Koper. Prachtig! Wil je de aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Trotse eigenaar worden?

Wil jij, na het zien van Van Woonvilla naar Droomvilla, ook eigenaar worden van een LoooX item?  Check snel onze dealer locator en vind een dichtstbijzijnde LoooX winkel bij jou in de buurt. 

Ben je toe aan meer inspiratie? Bekijk onze inspiratiepagina óf onze pagina op Pinterest

LOOOX KOPEN

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made