Creëer jouw droombadkamer met LoooX

Welkom bij LoooX Bathrooms! Bij LoooX maken we prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Bewonder onze luxe badkamercollectie en laat je inspireren door de mogelijkheden. 

Puur natuur

Onze meubelmakers maken dagelijks de mooiste LoooX-producten, waaronder de LoooX Wood Collectie. De Wood Collectie bestaat uit een reeks prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. De houten badmeubels geven je badkamer een stoer en luxe karakter. Denk daarbij aan massief eiken onderkasten, wastafelbladen en meer.

Een badkamermeubel op maat? Ook dat is mogelijk. Kies met LoooX Tailor-Made o.a. je gewenste afmeting, aantal lades en kleur hout. 

Ontdek onze spiegels

Neem ook een kijkje bij de LoooX Mirror Collectie, een serie innovatieve en stijlvolle badkamerspiegels. De LoooX badkamerspiegels geven je badkamer een luxe uitstraling. Veel van onze spiegels zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming. Onze uitgebreide collectie hebben we met zorg ontwikkeld. 

Handige badkameraccessoires

Benieuwd naar onze special collectie? LoooX heeft verschillende badkameraccessoires die een ideale aanvulling zijn voor in de badkamer. Bekijk onder andere onze handige opbergboxen en inbouwplanchets voor in de badkamer. 

Opgeruimd staat netjes

Ontdek deze innovatieve toiletoplossingen in onze LoooX Closed serie. Zo hebben wij verschillende systemen voor de toiletborstel, toiletrollen, wc-rolhouders en de prullenbak. Wist je dat je met de inbouw reserverolhouder tot wel 6 toiletrollen in de wand kunt opbergen?

Design waskommen

Tot slot hebben we verschillende waskommen onder de noemer Sink Collection. De Sink Collection bestaat uit verschillende soorten waskommen. En dat is nog niet alles! Check www.looox.eu voor de complete collectie.

Jouw verlanglijst

MAAK EEN MOOIE VERLANGLIJST

Stel een vraag

CONTACT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made