LoooX Ceramic Small

Meesterlijk mooi; dát zijn onze mini waskommen. Echt vakmanschap, pure passie én unieke kleurstellingen. Perfect voor in de kleinere ruimte, zoals het toilet.  Voordat we ingaan op de details: back to the beginning. Een hoopje klei en een pottenbakkerij. Hoezo mindfullness?Keramiek

Bij LoooX zijn we dol op keramiek. Wist je dat de zoekresultaten met ‘keramiek’ op Pinterest sowieso zijn gestegen met 500%? Goed, daar moesten we wat mee doen. Vorig jaar hebben we ze dan ook grootst geïntroduceerd, onze keramische opbouw waskommen. En met succes! Een logisch vervolg was dan ook om het uit te breiden met een mini versie. We hadden immers voldoende klei over. Tijd om te oefenen. Terug naar de pottenbakkerij.

Stelletje pottenbakkers

Wist je dat pottenbakken echt een hype is? Je zou het wel pure mindfullness kunnen noemen. In de tijd van mobieltjes, altijd bereikbaar zijn in het o-zo-drukke leven is dit toch wel héél ontspannen. We namen de proef (weer) op de som en gingen aan de slag. Op naar een heel knus, landelijk gelegen atelier. Omringd door wandelende kipjes en allerlei keramische kunstwerken gingen we aan de slag. Wederom oefenen, bloed zweet en tranen, maar het is weer gelukt!

Vakmanschap zoals je van ons gewend bent

Daar zijn ze dan, onze lijn mini waskommen: de LoooX Ceramic Small. Meesterlijk mooi! Wat zijn we trots op het resultaat. Zo’n gaaf bakkie voor het toilet heb je nog nooit gezien. Verkrijgbaar in maar liefst 8 unieke kleurstellingen en een diameter van 23 centimeter is dit hét perfecte kommetje voor het toilet. Waar ze voorheen nog vaak onopvallend waren, is dit nu een echte parel. Benieuwd naar het proces? Check hier onze video.

Trotse eigenaar worden?

Nou, dat kan! Check snel onze dealer locator en vind een dichtstbijzijnde LoooX winkel bij jou in de buurt. Waar wacht je nog op? 

Ben je toe aan meer inspiratie? Bekijk onze inspiratiepagina óf onze pagina op Pinterest

Wil je meer informatie ontvangen over onze nieuwe producten? Je kunt alle producten terugvinden op onze website. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht onze 'new arrivals'? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief.

LOOOX KOPEN

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made