LoooX onderhoud eikenhout

Lees hier hoe je onze eikenhouten badkamermeubels het beste kunt onderhouden. Hierdoor blijft de kwaliteit van het product behouden. 

Eikenhout is een natuurproduct

De charme van eikenhout is gelegen in het feit dat het een natuurproduct is. Door de jaren heen is het gegroeid en heeft het veel CO2 kunnen opnemen. Dit maakt ieder product uniek. Het eikenhout reageert op factoren zoals zonlicht, luchtvochtigheid en temperatuur. Hierdoor kunnen lichte krommingen en verkleuringen ontstaan. Dit heeft geen effect op het gebruik, maar dit wil je vanuit esthetisch oogpunt voorkomen. Door het eikenhout met enige regelmaat te onderhouden blijft het meubel in topconditie. Gebruik hiervoor de LoooX Wood Maintenance Set.

LoooX Wood Maintenance Set

De eikenhouten producten zijn in onze houtafdeling behandeld met een meerlaagse coating. Na aanschaf van een eikenhouten badmeubel adviseren wij het product maandelijks te onderhouden met de Wood Maintenance Set. De Wood Maintenance Set is voorzien van een vloeibare was (250 ml) en een bijbehorende poetsdoek. Zorg dat het eikenhouten oppervlak voor gebruik van de set droog en schoon is. Schud vervolgens de vloeibare was voor gebruik. Breng een minimale hoeveelheid aan op de poetsdoek en behandel het product. Breng tot slot na ongeveer een uur kruislings een tweede laag aan voor optimale bescherming.

Onze tips

Laat het eikenhouten badkamermeubel altijd schoon en droog achter. Let op dat je geen vochtige scheerschuim- of haarlakbussen laat staan. Hierdoor kunnen kringen ontstaan. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en scherpe/schurende voorwerpen, zoals een schuurspons. Deze producten zijn niet goed voor het massieve eikenhout.

Wood Maintenance Set

INFO

Rvs behandelingskit

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made