De mooiste spiegels voor in de badkamer

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier voor de spiegel door. Met onze ruime collectie vind je altijd een kwalitatieve spiegel die past bij jouw wensen. 

Bekijk hier de spiegelcollectie! 

Veel van onze badkamerspiegels zijn voorzien van helder ledverlichting en handige spiegelverwarming. Onze uitgebreide spiegelcollectie is met zorg door ons ontwikkeld.  

Het kiezen van een badkamerspiegel

Badkamerspiegels vind je in diverse uitvoeringen. Houd je van kleur in de badkamer? Kies dan voor onze spiegels met gekleurde ledverlichting. Door te spelen met verschillende kleuren en materialen krijg je een spannend interieur! De gekleurde ledspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Liever een spiegel met stoere zwarte omlijsting? Ook dat is mogelijk. Bekijk het complete assortiment badkamerspiegels en laat je verbazen door alle opties! 

Badkamerspiegel op maat? Dat kan!

Onze spiegels zijn ook op maat te bestellen. Eigenlijk is alles mogelijk. Kies onder andere jouw gewenste maatvoering. Verder kan de badkamerspiegel o.a. worden voorzien van diverse verlichting, schakelaars, verwarming, afgeronde hoeken en zelfs met bluetooth speaker. Benieuwd naar alle ins en outs en onze verkooppunten? Klik dan hier

SPIEGEL COLLECTIE

INFO

SPIEGEL MET ZWARTE RAND

INFO

Contactez-nous directement.