Septembre 19, 2019 Retour

19 Sep

Volop LoooX inspiratie bij Sanidrõme Van de Ven in Knegsel!

Leuk dat je weer leest! Want ook in dit item laten we weer een prachtige LoooX combi zien. Deze week in de spotlight: LoooX Dealer Sanidrome Van de Ven in Knegsel. We gingen in gesprek met eigenaresse Ellen.

Mooi familiebedrijf   

Van de Ven is een begrip in Knegsel en omgeving. De ouders van Ellen zijn destijds begonnen met een installatiebedrijf. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een allround installatie service inclusief prachtige showroom. Vanaf 2014 is dochter Ellen aan het roer en ze is natuurlijk harstikke trots.

 

“De LoooX badkamer trekt echt de aandacht” 

Bij Sanidrõme Van de Ven word je van a tot z ontzorgd bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. “we nemen bij een verbouwing alle zorgen uit handen!” vertelt Ellen. In de showroom word je overspoeld met prachtige badkamer- en toiletoplossingen. “De LoooX badkamer trekt echt de aandacht! We ontvangen leuke complimenten en het eikenhout geef direct sfeer.” Aldus Ellen! Graag tot zien bij LoooX Dealer Sanidrõme Van de Ven!

 

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Retour à vue générale

KOOP LOOOX

INFO

TAILOR-MADE

INFO