June 25, 2019 Return

25 Jun

Bekijk de volledige LoooX collectie bij Gijsberts Apeldoorn!

In het Gelderse Apeldoorn zit LoooX Dealer Gijsberts gevestigd. In deze showroom vind je een prachtig LoooX Tailor-Made opstelling. benieuwd wat je hier kunt verwachten? Lees dan snel verder!

In gesprek met…

Lammert Jan! Eigenaar van Gijsberts Apeldoorn. Gijsberts is al meer dan 40 jaar een begrip in Apeldoorn en wijde omgeving op het gebied van badkamers, keukens, tegels en sanitair. Met een toonzaal van ruim 5.000 m2 word je overspoeld met de nieuwste trends en mooie opstellingen. 

Een badkamer in je slaapkamer: praktisch én mooi!

Bij Gijsberts kun je uitstekend terecht voor een nieuwe droombadkamer. Ook onze complete LoooX collectie is hier goed vertegenwoordigd. “Onze showroom is voorzien van ruim 50 badkameropstellingen. En daar zijn we trots op! Klanten kunnen hier dus alle stijlen verwachten “, vertelt Lammert Jan trots. Het  LoooX Tailor-Made meubel die je in Apeldoorn kunt bewonderen is echt een plaatje. Deze setting is gecombineerd met slaapkamer, kijk snel naar het eindresultaat onder de pagina. It #loooxgood!  

Lammert Jan ontmoet je graag in zijn mooi showroom in Apeldoorn.  

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

 

 

Back to overview

KOOP LOOOX

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO