menu
Wooden Facet Bekijk Wooden Facet

Wooden Facet

Met het Facet meubel ben je verzekerd van minimalistisch design in de badkamer. Het moderne Facet wordt vervaardigd uit massief eiken en geeft jouw badkamer een modern gevoel. Bekijk het Facet badmeubel hier.

Wooden Cabinet Facet Bekijk Wooden Cabinet Facet

Wooden Cabinet Facet

Ben je op zoek naar een hoge kast met veel opbergruimte? Dan past de Wooden Cabinet Facet perfect bij je. Deze slaat naadloos aan op andere massief eikenhouten badmeubels zoals ons Facet.

Wooden Cabinet Bekijk Wooden Cabinet

Wooden Cabinet

Opbergen in de badkamer is geen probleem meet met de Cabinet. Deze massief eiken hoge kast heeft twee kastdeuren waar je al je handdoeken in kwijt kunt. Lees hier alles over onze Cabinet.

Wooden Wall Shelf Solo Bekijk Wooden Wall Shelf Solo

Wooden Wall Shelf Solo

Wandplanken geven naast praktische opbergruimte ook sfeer aan de badkamer of het toilet. Bekijk hier onze enkele wandplank van massief eiken.

Wooden Wall Shelf Duo Bekijk Wooden Wall Shelf Duo

Wooden Wall Shelf Duo

Wil je een eigen touch geven aan jouw badkamer of toilet? Kies dan voor dubbele wandplanken van massief eiken. Plaats jij ze recht of speels scheef onder elkaar?

Wooden Block Bekijk Wooden Block

Wooden Block

De massief eiken Block kast is een mooie aanvulling op jouw wastafelcombinatie. Met de grote en diepe lade ben je verzekerd van genoeg opbergruimte.

Wooden Drawer BoX Bekijk Wooden Drawer BoX

Wooden Drawer BoX

Met de Drawer BoX maak je een statement in de badkamer. Dit meubel heeft grote lades met veel opbergruimte, waarin jij al je toiletspullen kwijt kunt.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Wooden Base Shelf Solo Bekijk Wooden Base Shelf Solo

Wooden Base Shelf Solo

Wastafelbladen voorzien jouw badkamer van een moderne sfeer. Deze kun je ook perfect in een nis plaatsen en is een mooie oplossing voor een schuine wand. Met hoeveel waskommen combineer jij deze Base Shelf?

Wooden Base Shelf Duo Bekijk Wooden Base Shelf Duo

Wooden Base Shelf Duo

Met dubbele eiken wastafelbladen creëer je voldoende opbergruimte in de badkamer. Laat jij ze speels onder elkaar wegvallen of plaats jij ze recht onder elkaar voor een modern gevoel?

Wooden BoX Round Bekijk Wooden BoX Round

Wooden BoX Round

Eiken in de badkamer geeft sfeer. Ook maak je de ruimte compleet door accessoires toe te voegen van hetzelfde materiaal. Bekijk hier onze moderne ronde opbergbox met eikenhout.

Wooden BoX Bekijk Wooden BoX

Wooden BoX

In een houten opbergbox kun je naast spullen opbergen, ook pronken met items die meer aandacht verdienen. Plaats jij een enkele tegen de wand of een paar boxen?

Wooden Shelf BoX Bekijk Wooden Shelf BoX

Wooden Shelf BoX

Nooit meer een tekort in de badkamer aan opbergruimte? Kies voor massief eiken schappen. Hoeveel pas jij er toe?

Wooden Stool Bekijk Wooden Stool

Wooden Stool

Een krukje is erg praktisch in de badkamer. Kies daarom voor een stijlvolle variant met eikenhout. Deze maakt jouw badkamerstijl helemaal af.

Wooden Bath Shelf Bekijk Wooden Bath Shelf

Wooden Bath Shelf

In bad heb jij tijd voor jezelf: je hoeft en moet even helemaal niets. Daarom is het extra handig alles bij hand hebt. Bekijk hier de eiken badplank: het perfecte item dat jouw badmoment compleet maakt.

Wooden Mirror Shelf Bekijk Wooden Mirror Shelf

Wooden Mirror Shelf

Houten accessoires geven je badkamer warmte en sfeer. Dit geldt natuurlijk ook voor de LoooX Mirror Shelf, een eiken plank of planchet die je kunt combineren met verschillende badkamerspiegels.

Wooden Cover Bekijk Wooden Cover

Wooden Cover

Wil je het massieve eikenhout doorvoeren door de gehele badkamer? Kies dan voor onze nisplanken. Creëer met de Cover een robuuste vensterbank of gebruik het als planchet plank voor op het toilet.

Wooden U-Frame Bekijk Wooden U-Frame

Wooden U-Frame

Ben je op zoek naar een ruim badmeubel met diepe lades? Dan is ons U-Frame meubel iets voor jou. Met een doorlopend front creëer je rust in de badkamer. Opgeruimd staat netjes!

Wooden Full Frame Bekijk Wooden Full Frame

Wooden Full Frame

Een statement in de badkamer maak je zeker met een massief eiken badmeubel. De Full Frame heeft een eigenzinnig design en diepe lades. Bekijk 'm hier.

Wooden Full Frame Regal Bekijk Wooden Full Frame Regal

Wooden Full Frame Regal

Een uniek maatwerk badmeubel? Dan is de Full Frame Regal misschien iets voor jou. Met zowel lades als regaaldeel weet je zeker dat jouw toiletspullen de juiste plek krijgen in de badkamer.

Wooden Facet Regal Bekijk Wooden Facet Regal

Wooden Facet Regal

Maak een combinatie van opbergmogelijkheden met ons Facet Regal. Naast toiletspullen kun je hier ook netjes je handdoeken in opbergen. Hoe stel jij 'm samen?

Wooden Facet Waves Bekijk Wooden Facet Waves

Wooden Facet Waves

Geef een unieke draai aan jouw badkamer met een massief eiken badmeubel met een retro look. Met deze golvende structuur voel jij je direct thuis in de badkamer.

Wooden Niche Shelf Bekijk Wooden Niche Shelf

Wooden Niche Shelf

Heb je ruimte in de badkamer die je nog niet optimaal benut? Dan kun je kiezen voor een Niche Shelf. Deze kun je perfect in een nis plaatsen. Zo komt het eikenhout terug in accessoires én heb je meer opbergruimte.

Wooden Mirror Shelf open Bekijk Wooden Mirror Shelf open

Wooden Mirror Shelf open

Met houten accessoires maak je jouw badkamer compleet. De Wooden Mirror Shelf Open kun je zowel aan de rechter als aan de linker kant van jouw spiegel plaatsen. Erg praktisch en stijlvol.

Wooden Mirror Shelf asym Bekijk Wooden Mirror Shelf asym

Wooden Mirror Shelf asym

Met een asymmetrische Mirro Shelf geef je een eigen draai aan jouw badkameropstelling. Houd jij het liefst rechts of links meer ruimte over met de eiken wandplank? Pas de shelf toe naar wens.