menu
Storage collection

Wooden Wall Shelf Solo

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Old Grey
White
Black

Eiken shelf voor accessoires

Wil jij de uitstraling van je badkamer eenvoudig veranderen? Bekijk dan onze wandplanken: de LoooX Wall Shelf. Deze schappen zijn een stijlvolle combinatie van eikenhout en rvs steunen. De steunen zijn verkrijgbaar in geborsteld rvs en matzwart. 

Ook geschikt in andere woonruimtes

De Wall Shelf is aangevuld met de LoooX Wall Shelf Free. De Wall Shelf Free is een planchet met blinde ophanging. De wandplanken passen ook perfect in andere ruimtes, zoals de woonkamer, keuken of in de gang. In welke woonruimte pas jij 'm toe? 

Ook in duo!

Heb je meer opbergruimte nodig? Dan is onze duo-variant ook een leuke optie!

Kies voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Kom tot rust

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct meer interieur inspiratie opdoen

De Wall Shelf die bij jou past

Onze Wall Shelf is verkrijgbaar in verschillende varianten. Naast de Solo is er ook een Duo variant met twee eiken wandplanken. De wandplanken worden hier verbonden door rvs steunen, verkrijgbaar in geborsteld rvs of zwart. Ben je fan van een effen eiken plank? Dan kun je kiezen voor de Wall Shelf Free.

Wooden Wall Shelf Duo Bekijk Wooden Wall Shelf Duo

Wooden Wall Shelf Duo

Wil je een eigen touch geven aan jouw badkamer of toilet? Kies dan voor dubbele wandplanken van massief eiken. Plaats jij ze recht of speels scheef onder elkaar?

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Toilet Bekijk Toilet

Toilet

Met LoooX maak je ook van de kleinste ruimte iets gezelligs. Klik hier voor meer informatie.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: