menu
Storage collection

Wooden Shelf BoX

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
Light Grey
Brown Grey
White
Pure
Dark grey
Black

Eiken opberger

De badkamer is bij uitstek een plek om te ontspannen. Een opgeruimde badkamer draagt hieraan bij. Badartikelen, flesjes en tubes. Hoe voorkom je dat ze de rust verstoren? Met deze LoooX Wooden Shelf BoX. De BoX is een massief eikenhouten opbergbox. De plank monteer je eenvoudig aan de muur. Een ideaal item voor het opruimen van je douchespullen! 

Kies jouw opberger

De LoooX Wooden Shelf BoX is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en uitgevoerd met een bodemplaat in matzwart of geborsteld rvs. Liever een afwijkende lengte of andere kleur? Ook dat is mogelijk met LoooX Tailor-Made! Hieronder valt bijvoorbeeld een badkamermeubel in een afwijkende maat, een uniek ontwerp, of ons mooie eiken op kleur.

 

 

Kwaliteit eiken

De Wooden Shelf BoX is voorzien van dezelfde bescherming als onze badmeubelen. Deze is behandeld met een matte lak, waardoor het eiken haar charme behoudt. De box is hiermee bestand tegen invloeden in de badkamer.

Calming down

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor een eikenhouten badmeubel in dezelfde kleur.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

Colour up

Is jouw badkamer of toilet helemaal wit? Dit was tot dertig jaar geleden standaard. Wil je jouw badkamer upgraden? Kies dan voor kleur. Varieer van bruin tot grijs, van wit tot zwart. Welke combinatie maak jij?

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Naar interieur inspiratie

Tijd om te ontspannen

De badkamer is bij uitstek een plek om te ontspannen. Een opgeruimde badkamer draagt hieraan bij. Badartikelen, flesjes en tubes. Hoe voorkom je dat ze de rust verstoren? Met onze Wooden Shelf BoX. De shelf is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Perfect te combineren met andere eikenhouten items uit de badmeubel collectie.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Opbergen Bekijk Opbergen

Opbergen

Jouw spullen opbergen in de badkamer? Dat kan met onze ruime collectie opbergoplossingen.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

Koop LoooX

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: