menu
Storage collection

Wooden Niche Shelf

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Pure
Dark grey
Light Grey
Brown Grey
Black

Zwevend eiken

Onze nisplanken zijn ideaal voor extra opbergruimte in de badkamer. Ze zweven in de ruimte en zijn naast funtioneel ook erg speels. De LoooX Niche Shelf is gemaakt uit massief eikenhout en perfect voor plaatsing in je badkamer.

Kies jouw wandplank

Met de eiken wandplanken creëer je gemakkelijk een praktische oplossing tussen verschillende wanden. Het massieve eikenhout geeft veel warmte in de badkamer, wat goed past bij een huiselijke sfeer! Geef jouw ideale maatvoering en kleur door aan een Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt en we gaan voor je aan de slag.

Leuk met...

Wist je dat onze Niche Shelfs leuk te combineren zijn met wandplanken? Zo krijg je echt eenheid in de badkamer!

Eiken

Combineer het eiken met een eiken badmeubel van LoooX voor een mooi geheel. Tip: stem jouw favoriete kleur eiken op elkaar af.

Wandplank met spiegel

Wij vinden het leuk om accessoires met elkaar te mixen. Combineer de Niche Shelf met de Mirror Shelf. Zo komt het eiken overal in terug!

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Meer interieur inspiratie

Maak jouw keuze

De Niche Shelf is vekrijgbaar in jouw gewenste afmeting. Wij zijn gek op de Niche Shelfs onder elkaar, zo krijg je al gauw meer opbergruimte. Liever een opberger achter een deur? Misschien is onze hoge kast ook iets voor jou. 

M-Line Single Bekijk M-Line Single

M-Line Single

Ben je op zoek naar een badkamerspiegel met verwarming en verlichting? De M-Line Singl heeft één baan directe verlichting die jouw badkamer voorziet van voldoende verlichting.

Wooden Cabinet Bekijk Wooden Cabinet

Wooden Cabinet

Opbergen in de badkamer is geen probleem meet met de Cabinet. Deze massief eiken hoge kast heeft twee kastdeuren waar je al je handdoeken in kwijt kunt. Lees hier alles over onze Cabinet.

Wooden Drawer BoX Bekijk Wooden Drawer BoX

Wooden Drawer BoX

Met de Drawer BoX maak je een statement in de badkamer. Dit meubel heeft grote lades met veel opbergruimte, waarin jij al je toiletspullen kwijt kunt.

Door mensen, voor mensen

Hier in Deventer krijgt jouw badplank alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: