menu
Storage collection

T-BoX

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Brushed ss
White
Anthracite

Stijl tot in details

Wil je jouw stijl doortrekken tot in de details? Dan is deze T-BoX inbouwnis iets voor jou. Deze inbouwnis is variabel toe te passen. Zo kun je deze betegeld wegwerken in de muur. 

Bijna onzichtbaar

Wat het voordeel is van een betegelbare muur? Je kunt 'm bijna onzichtbaar in de muur verwerken. Zo houd je jouw badkamer srak en netjes.

Eindeloos

Alle LoooX opbergboxen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Welke BoX kies jij?

Colour up

Is jouw badkamer of toilet helemaal wit? Dit was tot dertig jaar geleden standaard. Wil je jouw badkamer upgraden? Kies dan voor kleur. Varieer van bruin tot grijs, van wit tot zwart. Welke combinatie maak jij?

Tidy

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of jouw shampoo op te bergen. Opgeruimd staat netjes.

Great smell

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Heb je geen geurstokjes of kaarsen bij de hand? Gebruik dan jouw favoriete douchegel of bodylotion.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Meer interieur inspiratie opdoen

Chic

De zichtbare rand en binnenzijde van deze modellen zijn op kleur gebracht. Zo past deze perfect bij de rest van jouw badkamerinterieur. Zo wordt jouw badkamer of toiletruimte zo comfortabel en chique mogelijk ingericht.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Opbergen Bekijk Opbergen

Opbergen

Jouw spullen opbergen in de badkamer? Dat kan met onze ruime collectie opbergoplossingen.

Toilet Bekijk Toilet

Toilet

Met LoooX maak je ook van de kleinste ruimte iets gezelligs. Klik hier voor meer informatie.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Koop LoooX

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: