menu
Storage collection

Silebox

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Calacatta Polished
Calacatta Suede
Corktown Suede

Opbergen met klasse

Wil je jouw badkamer of toilet voorzien van een luxe uitstraling? Kies dan voor hoogwaardige materialen zoals Silestone. Met de Silebox kies je zowel voor een stijlvolle als praktische oplossing in de ruimte. 

De kleur die bij jouw interieur past

De Silebox is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De twee lichte varianten hebben de kleur Calacatta Gold. Hier kun je kiezen voor een matte afwerking (Suede) of glanzend (Polished). Ben je fan van donkere kleuren? Dan is Corktown Suede iets voor jou. Deze donkere kleur heeft een matte afwerking.

Wist je dat deze box prachtig staat bij andere Silestone producten? Bekijk eens onze Wash Basin Free.

Ga voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer of het toilet. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

Spiegels

Maak de ruimte compleet met een spiegel van LoooX. Ga jij voor rond, organisch of rechthoekig? Er is voldoende keuze en mogelijk met de wastafelbladen.

Styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal af maken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Jouw Silebox naar wens

De SIlebox is verkrijgbaar in twee maatvoeringen. Zo kun je kiezen voor een vierkante variant van 30 bij 30 cm. Wil je meer opbergruimte of een andere stijl toepassen? Dan kun je kiezen voor de variant van 60 bij 30 cm. 

LoooX Light Set Bekijk LoooX Light Set

LoooX Light Set

Deze set van LoooX Light is de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kleur kies jij?

Silestone Colour BoX Bekijk Silestone Colour BoX

Silestone Colour BoX

Een chique inbouwnis van hoogwaardige materialen, dat is de Silestone Colour BoX. Met marmer look past deze helemaal binnen een modern interieur. Waar wacht je op? Bekijk hier BoX hier.

Black Line Oval Bekijk Black Line Oval

Black Line Oval

Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je de badkamer compleet maken met een spiegel in ovale vorm. Ook is de spiegel voorzien van indirecte CCT-verlichting.

Ondersteunng & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: