menu

Special collection

Maak jouw badkamer of toilet compleet met accessoires van LoooX. Onze lijn gaat verder dan alleen een mooi jasje, ook zijn de accessoires slim ontworpen voor ieder interieur. Maak er iets persoonlijks van en combineer met kleur en geur. 

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Roll Bekijk Roll

Roll

Met de LoooX Roll hangt je wc-rol altijd binnen handbereik. Deze LoooX Roll is perfect te plaatsen onder een meubel. Kies jij voor een matzwarte variant, tijdloos rvs, of stijlvol wit?

Organizer Bekijk Organizer

Organizer

De Organizers kunnen door middel van de Dividers worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat jouw eerste indeling niet meteen de definitieve hoeft te zijn. Zo past de indeling zich aan op elke situatie!

Divider Bekijk Divider

Divider

De Organizers kunnen door middel van de Dividers worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat jouw eerste indeling niet meteen de definitieve hoeft te zijn. Zo past de indeling zich aan op elke situatie!

Dry Bekijk Dry

Dry

Jouw handdoek stijlvol laten drogen? Kies voor de luxe Dry. Met dit accessoire houd je de badkamervloer vrij.

Corner Shelf Bekijk Corner Shelf

Corner Shelf

Jouw shampoo kwijt onder de douche? Zet 'm op een chique Shelf. Dit handige driehoekje van LoooX is de ideale shampoo-houder.

Colour Shelf Bekijk Colour Shelf

Colour Shelf

Dit is de Colour Shelf. Dit item voorziet jouw badkamer van meer opbergruimte. Een stijlvol inbouwplanchet die subtiel tevoorschijn komt uit de voegen van de tegels.

Montageset opbouw Bekijk Montageset opbouw

Montageset opbouw

De LoooX Colour BoX is een praktische opbergbox voor in de badkamer. Met de montageset opbouw monteer je de BoX eenvoudig tegen de muur. Bekijk het item!

Air Bekijk Air

Air

Pas jouw stijl toe tot in de details van de badkamer of het toilet. De stijlvolle Air kan zowel tegen de wand als tegen het plafond geplaatst worden.

rvs behandelingskit Bekijk rvs behandelingskit

rvs behandelingskit

Jouw LoooX product van rvs onderhouden? Dat kan met de rvs-behandelingskit. Alles weten over deze kit? Lees dan snel verder.

Colour Shelf BoX Bekijk Colour Shelf BoX

Colour Shelf BoX

Houd jij van een opgeruimde doucheruimte? Wij ook! Kies daarom voor de LoooX Shelf BoX. Dé oplossing voor de doucheruimte. Welke kleur en afmeting kies jij?

Wood Maintenance Set Bekijk Wood Maintenance Set

Wood Maintenance Set

Met de LoooX Maintenance Set houd je jouw eikenhouten badkamer item in topvorm. Lees hier alles over deze handige kit.