menu
Sink collection

Silestone Wash Basin Free

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Calacatta Polished
Calacatta Suede
Corktown Suede

Wasbak van Silestone

Met de Silestone Wash Basin Free pas je stijl toe in de badkamer. Deze massieve wasbak heeft een marmerlook, die prachtig past in een moderne badkamer. Door de doorlopende structuur is het prachtig te combineren met andere hoogwaardige materialen zoals eikenhout.

Wasbak met natuursteenlook

De wasbak is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren. Zo heb je keuze uit een lichte kleur met marmertekening of donkere kleur. De lichte kleur is verkrijgbaar in een matte afwerking, Calacatta Gold Suede, en een glanzende afwerking, namelijk Calacatta Gold Polished. De donkere kleur wordt standaard toegepast met een matte afwerking: Corktown Suede. Welke kleur pas jij toe in de badkamer?

Compleet badmeubel

De Wash Basin Free kun je combineren met onze Wooden Facet Deco. Dit handige opbergmeubel kun je speels tussen twee wasbakken in plaatsen.

Combineren

Door verschillende items van hetzelfde materiaal toe te passen in de badkamer creƫer je eenheid. Zo kun je meer Silestone producten toevoegen, zoals bijvoorbeeld opbergboxjes.

Pas groen toe

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

Maak jouw badkamer compleet

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

Materiaal en onderhoud

Silestone is een mengsel van onder andere kwarts en porselein die bij een hoge temperatuur tot een plaat worden geperst. Het is hard, slijtvast, heeft antibacteriële eigenschappen en is uitermate geschikt voor plaatsing in de badkamer. Bekijk hier de onderhoudsadviezen.

Silebox Bekijk Silebox

Silebox

Met de Silebox voorzie je jouw badkamer of toilet van klasse. Deze opbergbox van hoogwaardig materiaal is perfect te combineren met andere Silestone items. Hoe combineer jij 'm?

Wooden Cabinet Facet Bekijk Wooden Cabinet Facet

Wooden Cabinet Facet

Ben je op zoek naar een hoge kast met veel opbergruimte? Dan past de Wooden Cabinet Facet perfect bij je. Deze slaat naadloos aan op andere massief eikenhouten badmeubels zoals ons Facet.

Black Line Oval Bekijk Black Line Oval

Black Line Oval

Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je de badkamer compleet maken met een spiegel in ovale vorm. Ook is de spiegel voorzien van indirecte CCT-verlichting.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

LoooX kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: