menu
Sink collection

Mineral Pillar Round

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Matt White
Gloss White
Matt Light Grey

Prachtige staande wastafelzuil

De trend van het moment, de staande wastafelzuil! Deze elegante, ronde vorm past perfect bij een stijlvolle badkamer. Dankzij de verschillende kleuren is er altijd een wastafelzuil die bij jouw badkamer past. Kies je voor: Matt White, Gloss White of Matt Light Grey?

Vleugje luxe voor de badkamer

De Mineral Pillar Round is gemaakt van hoogwaardig mineraalmarmer met een gelcoat toplaag, wat deze zuil een luxe uitstraling geeft. Deze prachtige pilaarvormige wastafel voegt een vleugje luxe toe aan elke badkamer. Ga voor deze opvallende keuze en creëer een stijlvolle en moderne badkamerinrichting.

Verscheidene kleuren verkrijgbaar

Onze Mineral Pillar Round is in verscheidene kleuren verkrijgbaar om zo perfect aan te sluiten bij de andere elementen in de badkamer. Zo kan je een staande wastafelzuil prachtige combineren met een van onze bestaande waskommen.

Baden in kleur

Onze collectie baden passen qua kleur perfect bij de staande wastafels. Door deze op elkaar af te stemmen creƫer je een harmonieus gevoel in de badkamer.

Badkamerverlichting

Zelfs de badkamerverlichting kan je in stijl doorvoeren. De ronde elementen zie je steeds vaker terug in de trendy badkamer. Deze prachtige ronde vorm van de LoooX Light Set past daar perfect bij.

Mix & match badkamer

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

LoooX good!

Geef jouw badkamer of toiletruimte een stijlvolle upgrade met de LoooX Mineral Pillar. Daarnaast kan je onze badkamerproducten perfect met elkaar combineren om een mooi geheel in de badkamer te creëren. Afgestemd op de laatste interieur trends.

Wooden Mirror Shelf open Bekijk Wooden Mirror Shelf open

Wooden Mirror Shelf open

Met houten accessoires maak je jouw badkamer compleet. De Wooden Mirror Shelf Open kun je zowel aan de rechter als aan de linker kant van jouw spiegel plaatsen. Erg praktisch en stijlvol.

Twist Bekijk Twist

Twist

Met de industriƫle twist maak je de sfeer in de badkamer af. Zo kun je 'm speels naast een spiegel plaatsen of los tegen de wand. Voor welke variant kies jij?

Black Line Oval Bekijk Black Line Oval

Black Line Oval

Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je de badkamer compleet maken met een spiegel in ovale vorm. Ook is de spiegel voorzien van indirecte CCT-verlichting.

Hulp nodig bij jouw badkamerinrichting?

Wij helpen je graag bij de inrichting van jouw badkamer. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over ons assortiment en helpen bij het samenstellen van jouw droombadkamer. Maak een afspraak bij ons Experience Center in Deventer en wij helpen je graag verder. 

Afspraak maken Experience Center

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: