menu
Sink collection

Ceramic Terrazzo Small

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Terrazzo Beige
Terrazzo Grey
Terrazzo Black

De kleine waskom

Deze mini variant van de Ceramic heeft dezelfde mooie afwerking als zijn grote broer. Vind jij dat jouw toiletruimte dezelfde styling verdient als de badkamer? Dan is de Ceramic Small een mooie oplossing.

Terrazzo in het toilet

Deze kleine waskom is leverbaar in drie kleuren Terrazzo, namelijik Grey, Beige en Black. Ook heeft de waskom een maatvoering van Ø23 cm. Ideaal voor jouw (nieuwe) toilet. 

Terrazzo Small

Onze mini in de kleur Beige

Mix met eiken

De mini waskommen van LoooX zijn goed te combineren. Mix het keramiek met een eiken wastafelblad van LoooX en krijg zo een verpletterende combinatie.

Maak je toilet compleet

Wist je dat we bij LoooX ook handige oplossingen hebben voor je toiletrollen? Zo maak jij het toilet helemaal compleet met LoooX!

Zeepjes in het toilet

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Mix je interieur met heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes!

Maak jouw LoooX toilet compleet

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar de complete collectie van LoooX

Italiaanse klasse

Plaats dit fonteinbakje in de toiletruimte en creëer zo een echte opvallende binnenkomer. Benieuwd naar onze  kleine waskommen in andere kleuren? Bekijk ze hier. Bekijk hieronder met welke andere items je deze kleine waskom kunt combineren.

LoooX Light Bekijk LoooX Light

LoooX Light

De juiste verlichting is onmisbaar in de badkamer. Ben je op zoek naar sfeer? Dan is de LoooX Light de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kies jij?

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

LoooX bekijken en kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: