menu
Sink collection

Ceramic Rectangle

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Een waskom met klasse

Ben je op zoek naar een rechthoekige waskom in jouw badkamer? Dan zit je goed met de Ceramic Rectangle uit onze waskommen collectie. Een eigentijdse aanvulling voor jouw badkamer.

Rechthoekige waskom

Deze elegante waskom is functioneel en prachtig in haar design. De waskom is leverbaar in glanzend wit en heeft een afmeting van 49(l) x 40(b) x 14.5(h) cm. 

Combineer met eiken

Met een LoooX waskom ben je verzekerd van een uniek product in jouw badkamer. Maak de ruimte compleet met een eiken wastafel van LoooX.

Maak de ruimte compleet

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. Kies dezelfde kleur als jouw kom.

Gek op zeepjes

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Mix je interieur met heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes!

Stel jouw eigen LoooX badkamer samen

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Jouw stijl ontdekken

Welke combinatie maak jij?

Maak één geheel in je badkamer met de juiste producten. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer compleet. Wij vinden het ook gaaf om stijlen te mixen. Hoe pas jij 'm toe?

LoooX Light Bekijk LoooX Light

LoooX Light

De juiste verlichting is onmisbaar in de badkamer. Ben je op zoek naar sfeer? Dan is de LoooX Light de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kies jij?

Mirror Collection Bekijk Mirror Collection

Mirror Collection

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Wooden Drawer BoX Bekijk Wooden Drawer BoX

Wooden Drawer BoX

Met de Drawer BoX maak je een statement in de badkamer. Dit meubel heeft grote lades met veel opbergruimte, waarin jij al je toiletspullen kwijt kunt.

Voor mensen, door mensen 

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: