menu
Sink collection

Ceramic Rectangle Medium

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Matt White
Matt Black

Kies voor klassiek

Ben je op zoek naar een rechthoekige waskom in jouw badkamer? Dan zit zit je goed met de Ceramic Rectangle uit onze waskommen collectie. Een eigentijdse aanvulling voor jouw badkamer. De Medium variant is een slag kleiner dan de normale Ceramic Rectangle. Zo kun je ook op een kleiner badmeubel twee waskommen kwijt.

Rechthoekig en in kleur

Deze elegante waskom is functioneel en prachtig in haar design. Ook is de waskom leverbaar in glanzend of Matt White, of Matt Black. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Vierkante variant

Ben je nog geen fan van de vierkante vorm? Bekijk dan ook eens onze Ceramic Square: de witte, vierkante waskom.

Combineer met eiken

Met een LoooX waskom ben je verzekerd van een uniek product in jouw badkamer. Maak de ruimte compleet met een eiken wastafel van LoooX.

Maak de ruimte compleet

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. Kies dezelfde kleur als jouw kom.

Gek op zeepjes

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Mix je interieur met heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes!

Stel jouw eigen LoooX badkamer samen

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Jouw stijl ontdekken

Welke combinatie maak jij?

Maak één geheel in je badkamer met de juiste producten. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer compleet. 

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

LoooX Light Bekijk LoooX Light

LoooX Light

De juiste verlichting is onmisbaar in de badkamer. Ben je op zoek naar sfeer? Dan is de LoooX Light de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kies jij?

CM-Line Bekijk CM-Line

CM-Line

Ronde spiegels zijn helemaal de trend. Dat begrijpen we goed, aangezien ze de badkamer een unieke sfeer geven. Ben je op zoek naar een ronde spiegel met verlichting? Bekijk dan hier de CM-Line.

Voor mensen, door mensen 

Hier in Deventer krijgt jouw waskom alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: