menu
Sink collection

Ceramic Raw

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Black
Dark Grey
Light Grey
Rust
Calacatta

Waskom met klasse

Omring jezelf met het gevoel van luxe en comfort door onze Ceramic Raw. Deze hoogwaardige keramische waskommen maken jouw badkamer af.

Kies jouw kleur

Wil je weten wat deze waskommen uniek maakt? De unieke structuur en kleur. Plaats de waskom op jouw gekozen wastafelblad en creëer zo een mooi geheel of juist wat extra contrast in de badkamer. Onze Ceramic Raw is leverbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, lichtgrijs en roest. 

Durf jij het aan?

Durf te combineren met onze Raw waskom in Rust.

Combineer met eiken

Met een LoooX waskom ben je verzekerd van een uniek product in jouw badkamer. Maak de ruimte compleet met een eiken wastafel van LoooX.

Speel met accessoires

Maak één geheel in je badkamer met de juiste accessoires. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer compleet!

Ruwe elementen

De ruwe waskommen zijn zo gaaf met onze Raw badplank. Deze items ademen vakmanschap en zijn ontzettend gaaf in combinatie samen.

Creëer jouw LoooX badkamer

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Alle waskommen bekijken

Maak jouw woonruimte compleet

Veel van onze waskommen zijn ook verkrijgbaar in een kleine variant voor het toilet: neem bijvoorbeeld onze Ceramic Small Raw. Maak jouw badkamer of toilet compleet en combineer ze met andere items uit onze collectie.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

LoooX bekijken en kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: