menu
Sink collection

Ceramic Raw Small

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Rust
Light Grey
Dark Grey
Black
Calacatta

Toilet waskom in keramiek

Handen wassen in stijl? Dat kan met onze Ceramic Small serie. Deze kleine waskommen zijn perfect voor het toilet. 

Kies jouw kleur

Wil je een stoere finish? Dan zit je bij deze Raw serie goed. Dit mini fontein bakje is net als de grote variant leverbaar in Black, Rust, Dark Grey en Light Grey. Met een maatvoering van Ø23 cm zijn deze mini's ideaal voor het toilet. 

Mix met eiken

De mini waskommen van LoooX zijn goed te combineren. Mix het keramiek met een eiken wastafelblad van LoooX en krijg zo een verpletterende combinatie.

Rollen opbergen

Wist je dat we bij LoooX ook handige oplossingen hebben voor je toiletrollen? Zo maak jij het toilet helemaal compleet met LoooX!

Zeep in het toilet

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Mix je interieur met heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes!

Maak de waskom compleet met LoooX 

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Ontdek ook onze andere waskommen

Afmeting is ideaal voor het toilet

Wanneer je in het bezit bent van jouw Ceramic RAW mini waskom, dan heb je een uniek exemplaar in handen. Deze waskommen worden met de hand afgewerkt waardoor elk product een unieke tekening heeft. Deze ruw afgewerkte finish vinden we prachtig!

 

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

LoooX bekijken en kopen?

Hier in Deventer krijgt jouw waskom alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: