menu
Mirror Collection

Rectangle

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Een moderne sfeer

Zachte vormen toevoegen aan jouw badkamer of toilet? Dat zorgt voor een ontspannen sfeer in de ruimte. Met de Rectangle kies je voor een moderne spiegel met afgeronde hoeken. 

Het gevoel van ruimte

Grote spiegels hebben meer voordelen. Zo voelt de ruimte optisch groter aan. Ook komt de spiegel iets van de wand af, wat het ruimtelijke gevoel ten gunste komt. De Rectangle is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 80 of 100 cm. Kies jij voor één spiegel of pas jij er meer toe?

Mix met groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Sfeerverlichting

Wil je dat de Rectangle dé eyecatcher wordt in jouw badkamer? Combineer ‘m dan met de juiste verlichting. Kies bijvoorbeeld voor onze matzwarte Light.

Gevoel van eenheid

Naast verlichting kun je ook met andere badkameraccessoires een geheel creëren. Kies bijvoorbeeld voor shampoo houder, toiletrolhouder of waskom in dezelfde kleur.

Maak jouw LoooX badkamer compleet

Met styling kun je de ruimte helemaal compleet maken. We helpen je met een paar tips een eindje op weg.

Misschien is dit iets voor jou

Ben je enthousiast over de Rectangle, maar zoek je toch een spiegel met nog meer lef? Neem dan eens een kijkje bij onze Organic. Deze spiegel met organische vorm is net iets gewaagder dan een symmetrische variant. 

LoooX Light Bekijk LoooX Light

LoooX Light

De juiste verlichting is onmisbaar in de badkamer. Ben je op zoek naar sfeer? Dan is de LoooX Light de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kies jij?

Ceramic Terrazzo Bekijk Ceramic Terrazzo

Ceramic Terrazzo

Met de Ceramic Terrazzo ben je verzekerd van een stukje Italiaans Design in de badkamer. Waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete kleur hier.

Wooden U-Frame Bekijk Wooden U-Frame

Wooden U-Frame

Ben je op zoek naar een ruim badmeubel met diepe lades? Dan is ons U-Frame meubel iets voor jou. Met een doorlopend front creëer je rust in de badkamer. Opgeruimd staat netjes!

LoooX kopen? 

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Vind een verkooppunt of Dealer

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: