menu
Mirror Collection

ML2-Line

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening

Duurzame badkamer

Een badkamerspiegel zorgt ervoor dat de ruimte optisch vergroot wordt en is uiteraard onmisbaar in iedere badkamer. Hoe mooi zal het zijn als je praktisch en milieubewust kunt combineren? LoooX speelt hierop in met de Mirror ML-Line: voorzien van duurzame ledverlichting op zwakstroom. Het stalende middelpunt in jouw badkamer. De badkamerspiegel bevat geïntegreerde ledverlichting en verlichting onder.

Bediening

De verlichting kan worden bediend door middel van tip-touch. De sensor zit aan de onderzijde van de spiegel. Ben je vergeten om de verlichting uit te zetten? Geen zorgen: de spiegelverlichting schakelt na 30 minuten automatisch uit. Zo bespaar je energie. De ML2-Line is voorzien van een mooie ledbalk en indirecte verlichting (zowel boven als onderaan de spiegel). Te bedienen met een handige touch. 

De spiegel die bij jou past

De duurzame ML-Line is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Zo is er altijd een badkamerspiegel die bij jouw badkamer past. Ben je per ongeluk vergeten de verlichting uit te zetten? Geen probleem. De verlichting schakelt automatisch uit na 30 minuten.

Tidy

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of op te bergen.

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloƫ vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Is de verlichting van de spiegel nog niet voldoende naar jouw smaak? Dan kun je extra sfeerverlichting toepassen.

Maak jouw badkamer compleet

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct meer interieur inspiratie opdoen

Kies jouw favoriet

De LoooX ML-Line is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de ML1- en de ML2-Line. De ML2-Line is, naast geïntegreerde verlichting, voorzien van extra boven- en onder ledverlichting. Gaat jouw voorkeur uit naar minder verlichting? Bekijk dan onze ML1-Line.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Opbergen Bekijk Opbergen

Opbergen

Jouw spullen opbergen in de badkamer? Dat kan met onze ruime collectie opbergoplossingen.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Veel gestelde vragen

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: