menu
Mirror Collection

ML1-Line

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Duurzaam interieur

Een badkamerspiegel zorgt ervoor dat de ruimte optisch vergroot wordt en is uiteraard onmisbaar in iedere badkamer. Hoe mooi zou het zijn als je praktisch en milieubewust kunt combineren? LoooX speelt hierop in met de LoooX Mirror ML-Line. Deze badkamerspiegel is voorzien van duurzame ledverlichting op zwakstroom.

Bediening

De verlichting kan worden bediend door middel van tip-touch. De sensor zit aan de onderzijde van de spiegel. Ben je vergeten om de verlichting uit te zetten? Geen zorgen: de spiegelverlichting schakelt na 30 minuten automatisch uit. Zo bespaar je energie. De ML1-Line is voorzien van een mooie ledbalk en indirecte verlichting (onderzijde).Te bedienen met een handige touch. 

Kies jouw favoriet

De LoooX ML-Line is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de ML1- en de ML2-Line. De ML1-Line is voorzien van directe ledverlichting en extra verlichting aan de onderzijde van de spiegel. Op zoek naar een maatwerk spiegel?

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloƫ vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

Tidy

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of op te bergen.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Is de verlichting van de spiegel nog niet voldoende naar jouw smaak? Dan kun je extra sfeerverlichting toepassen.

Maak jouw badkamer compleet

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct meer interieur inspiratie opdoen

Een duurzame keuze

De duurzame ML-Line is verkrijgbaar in zes verschillende maatvoeringen. Zo is er altijd een badkamerspiegel die bij jouw badkamer past. Ben je per ongeluk vergeten de verlichting uit te zetten? Geen probleem. De verlichting schakelt automatisch uit na 30 minuten.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Accessoires Bekijk Accessoires

Accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieur. Bekijk hier ons aanbod.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: