menu
Mirror Collection

CM-Line

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
LED CCT
LED RGBW

Ga voor sfeer

De CM-Line maakt jouw badkamer compleet met indirecte verlichting. Deze badkamerspiegel is perfect te combineren met bijvoorbeeld een houten badmeubel. Door de ronde vorm voelt jouw badkamer minder statisch aan.

Lights on

De spiegel is in te stellen in diverse kleuren led. Naast RGB-W kun je ook kiezen voor CCT-verlichting. Zo kun je kiezen voor warmwit licht, maar ook koudwit (2700 - 6000 Kelvin). Zo is jouw badkamer de plek om jouw dag te starten of juist te ontspannen.

Ook voor het toilet

De CM-Line kun je niet alleen perfect toepassen in de badkamer, maar ook in het toilet. Zo lijkt de ruimte met een ronde spiegel optisch groter.

In de spotlights

Wil je dat de CM-Line extra aandacht krijgt in jouw badkamer? Combineer ‘m dan met de juiste verlichting. Kies bijvoorbeeld voor onze matzwarte LoooX Light.

Een opgeruimde badkamer

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of op te bergen.

Jouw LoooX badkamer compleet maken

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Meer interieurinspiratie opdoen

Welke past bij jou?

Durf te gaan voor een nieuw item in jouw badkamer en kies voor een ronde badkamerspiegel. De afmetingen van de CM-Line variëren van 60 tot 120 cm. Kies jij voor een spiegel die bijna net zo breed is als het meubel of een smalle variant?

Colour BoX Bekijk Colour BoX

Colour BoX

Ben je op zoek naar een inbouwnis voor de badkamer of het toilet? Kies voor de LoooX Colour BoX! Gemaakt van hoogwaardig rvs. Welke kleur kies jij?

Twist Bekijk Twist

Twist

Met de industriële twist maak je de sfeer in de badkamer af. Zo kun je 'm speels naast een spiegel plaatsen of los tegen de wand. Welke variant kies jij?

Wooden Facet Bekijk Wooden Facet

Wooden Facet

Met het Facet meubel ben je verzekerd van minimalistisch design in de badkamer. Het moderne Facet wordt vervaardigd uit massief eiken en geeft jouw badkamer een modern gevoel. Bekijk het Facet badmeubel hier.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: