menu
Mirror Collection

C-Line

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Kleur in de badkamer

Met kleur kan je de sfeer van je badkamer bepalen en zorgt voor een speels effect. Je kunt ervoor kiezen om je tegel, wastafel of accessoires van kleur te voorzien. Een basiskleur of materiaal (bijvoorbeeld wit of eiken) is belangrijk voor de balans. Wil je kleur doortrekken in de verlichting van je spiegel? Kies dan voor onze badkamerspiegel met gekleurde ledverlichting. Met deze spiegel geef je de badkamer elke dag een ander kleuraccent. Echt een feestje! 

Liever rond?

Kies dan voor onze CM-Line. Deze spiegel kun je niet alleen perfect toepassen in de badkamer, maar ook in het toilet.

Eenvoud en rust

Wil je dat de C-Line extra aandacht krijgt in jouw badkamer? Schakel dan de indirecte RGB verlichting in en laat je muren kleuren.

Opgeruimde badkamer

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw spullen op te bergen.

Badkamerspiegel met ledverlichting

De LoooX Colour Line is een speelse badkamerspiegel met geïntegreerde RGBW-ledverlichting. De verlichting is handmatig in te stellen met bijgeleverde afstandsbediening. Niet dol op felle kleuren? Geen probleem! De badkamerspiegel is ook voorzien van helderwitte ledverlichting. De LoooX Mirror Colour Line is verkrijgbaar in vijf lengtematen, variërend tussen de 80 en 160 cm met een hoogte van 70 cm.

Een badkamerspiegel op maat bestellen?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Baden Bekijk Baden

Baden

Er is altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Benieuwd? Bekijk onze collectie baden hier.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: