menu
Light collection

Globe

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Sfeervolle bolverlichting

LoooX heeft een uitgebreide collectie aan sfeerverlichting voor in de badkamer. Deze bolverlichting is los verkrijgbaar, hierdoor kan jij een speelse inrichting creëren. Zo kan je de lampen prachtig ophangen in een set van drie lampen, dankzij het handige ophangsysteem van LoooX die los verkrijgbaar is.

LoooX sfeerverlichting

Deze prachtige Globe lampen van LoooX zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. De drie lichtbronnen bij elkaar zorgen voor speels diepte-effect door ze op verschillende hoogtes te hangen. De LoooX Globe lampen zijn verkrijgbaar in 10, 12 en 15 cm diameter. Voor welk formaat ga jij?

Handige haakjes

Kies voor stijlvolle handdoekhaakjes, die ook nog eens mega praktisch zijn. Zo heb je altijd een handdoek binnen handbereik.

Decoratieve plankjes

Zoek je extra ruimte om leuke decoratie op te plaatsen in je badkamer? Kies dan voor deze eiken planken, die je iedere keer kan voorzien van de mooiste accessoires.

Baden in luxe

Kom tot rust in deze sfeervolle badkamer. Een prachtige rustieke badplank maakt het plaatje compleet. Heerlijk baden in luxe.

LoooX styling tips

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

LoooX good deze verlichting

Heb je liever een ander soort lamp in jouw badkamer? Kies dan voor een van de ander lampen uit de verlichtingcollectie van LoooX. Uiteraard zijn deze LoooX-items ook geschikt voor andere woonruimtes in huis.

LoooX Light Bekijk LoooX Light

LoooX Light

De juiste verlichting is onmisbaar in de badkamer. Ben je op zoek naar sfeer? Dan is de LoooX Light de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kies jij?

Ceiling Base Bekijk Ceiling Base

Ceiling Base

Dit ophangsysteem sluit perfect aan op de LoooX Light Globe hanglampen. De Ceiling Base zorgt ervoor dat je drie hanglampen gemakkelijk bij elkaar kan ophangen.

Twist Bekijk Twist

Twist

Met de industriële twist maak je de sfeer in de badkamer af. Zo kun je 'm speels naast een spiegel plaatsen of los tegen de wand. Welke variant kies jij?

Ondersteuning & downloads

Service & garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: