menu
Light collection

Ceiling Base

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Ophangsysteem Globe hanglampen

De LoooX bol hanglampen: Globe, kan je dankzij dit handige ophangsysteem gemakkelijk in jouw badkamer installeren. Door ze op verschillende hoogtes op te hangen creëer je een speels effect in je badkamer. Deze sfeervolle verlichting is een verrijking van je badkamer.

Gemakkelijke montage

De luxe plafondkap van LoooX, met een trendy uitstraling, heeft een basis van zwart metaal die schittert op ieder plafond. Eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen voor veilige bevestiging aan het plafond. Upgrade je interieur stijlvol met de Ceiling Base van LoooX!

Sfeervolle bolverlichting

Dit wil jij toch ook in de badkamer? Kijk meteen bij de LoooX Globe lampen in verschillende maten.

Handige haakjes

Kies voor stijlvolle handdoekhaakjes, die ook nog eens mega praktisch zijn. Zo heb je altijd een handdoek binnen handbereik.

Decoratieve plankjes

Zoek je extra ruimte om leuke decoratie op te plaatsen in je badkamer? Kies dan voor deze eiken planken, die je iedere keer kan voorzien van de mooiste accessoires.

Baden in luxe

Kom tot rust in deze sfeervolle badkamer. Een prachtige rustieke badplank maakt het plaatje compleet. Heerlijk baden in luxe.

LoooX styling tips

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

LoooX good deze verlichting

Heb je liever een ander soort lamp in jouw badkamer? Kies dan voor een van de ander lampen uit de verlichtingcollectie van LoooX. Uiteraard zijn deze LoooX-items ook geschikt voor andere woonruimtes in huis.

LoooX Light Set Bekijk LoooX Light Set

LoooX Light Set

Deze set van LoooX Light is de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kleur kies jij?

Globe Bekijk Globe

Globe

De bolverlichting van LoooX is zeer geschikt als sfeerverlichting. Wil jij gaan voor een speels effect? Kies dan voor meerdere LoooX Light Globe hanglampen en hang deze bij elkaar op.

Twist Bekijk Twist

Twist

Met de industriële twist maak je de sfeer in de badkamer af. Zo kun je 'm speels naast een spiegel plaatsen of los tegen de wand. Welke variant kies jij?

Ondersteuning & downloads

Service & garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: