menu
Furniture collection

Wooden U-Floor

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Mood image 1

Staand badmeubel met vier lades

Handdoeken, toiletspullen en toch die extra flessen shampoo opbergen in de badkamer? Dat komt helemaal goed met het U-Floor meubel. Dit badmeubel heeft door haar vier lades genoeg bergruimte voor al jouw benodigde spullen.

Mood image 2

Helemaal naar wens

Het meubel wordt standaard geleverd in een maatvoering van 150 cm breed en in de kleur Old Grey. Ben je op zoek naar een andere maatvoering? Doe dan een maatwerk aanvraag. Hier kun je ook terecht als jouw voorkeur uitgaat naar een andere kleur dan Old Grey.

Mood image 3

Opgeruimde lades

Erg fijn, die extra bergruimte. Toch kan het natuurlijk rommelig worden in de lades. Dit kun je oplossen met Organizers.

Mood image 4

Ga voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Mood image 5

Eiken shelf

Op de LoooX Mirror Shelf kun je verschillende spullen plaatsen, zoals je borstel of bril. Het item is voorzien van een uitsparing voor de gekozen spiegel.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

Maak jouw badkamer compleet

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

Meer maatwerk?

Omdat we alle meubels handmatig produceren in Deventer, komen we met onze kennis en jouw woonstijl en smaak tot een prachtig eindresultaat. Bekijk hier eens al onze maatwerkopties.

LoooX Light Set Bekijk LoooX Light Set

LoooX Light Set

Deze set van LoooX Light is de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kleur kies jij?

Ceramic Rectangle Bekijk Ceramic Rectangle

Ceramic Rectangle

Maak jouw badkamer af met de ruime Rectangle waskommen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Leverbaar in glanzend wit.

Rectangle Bekijk Rectangle

Rectangle

Er komen steeds meer organische en ronde vormen terug in de badkamer. De Rectangle spiegel is een mooie aanvulling op deze stijl. Ontspannen? Dat gaat dan zeker lukken in een ruimte met zachte vormen.

Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Vind LoooX bij jou in de buurt

Ondersteuning & downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: