menu
Furniture collection

Wooden Facet

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Light Grey
Brown Grey
Old Grey
White
Pure
Dark grey
Black
Mood image 1

Eiken badmeubel in facet

Als je van een modern interieur houdt, dan valt ons Facet meubel zeker bij jou in de smaak. De strakke lijnen en geruisloze lades sluiten naadloos aan op de rest van jouw badkamer. Hoogwaardig eiken en lades met push-to-open voorzien jouw badkamer van extra gemak.

Mood image 2

Badmeubel in kleur

Ben je op zoek naar een Facet badmeubel in bijvoorbeeld wit of zwart? Of met dubbele lades? Ook dat is mogelijk met LoooX. Door te kiezen voor LoooX Tailor-Made heb je toegang tot vele extra’s. Hieronder valt bijvoorbeeld een badkamermeubel in een afwijkende maat, een uniek ontwerp, of ons mooie eiken op kleur.

Eiken van kwaliteit

Voor het Facet gebruiken we enkel hoogwaardig massief eiken. Dit zie én voel je. Ook wordt ons eiken op de juiste manier beschermd, waardoor het geen last heeft van invloeden in de badkamer. Meer weten over kwaliteit? Lees snel verder.

Mood image 4

Kom tot rust

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

Mood image 6

Kies voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Meer interieur inspiratie opdoen

Maak jouw badkamer compleet

Ben je op zoek naar meer opbergruimte in de badkamer? Kies dan voor een Wooden Cabinet Facet. Dit is een hoge kast met hetzelfde design als het Facet meubel. Ideaal om handdoeken op te bergen.

Ceramic Raw Bekijk Ceramic Raw

Ceramic Raw

Een waskom voor in de badkamer vind je bij LoooX. Ben je op zoek naar een waskom in kleur en met structuur? Kies voor de Ceramic Raw.

Wooden Cabinet Facet Bekijk Wooden Cabinet Facet

Wooden Cabinet Facet

Ben je op zoek naar een hoge kast met veel opbergruimte? Dan past de Wooden Cabinet Facet perfect bij je. Deze slaat naadloos aan op andere massief eikenhouten badmeubels zoals ons Facet.

Black Line Round Bekijk Black Line Round

Black Line Round

Deze spiegel met matzwarte rand past helemaal in de hedendaagse badkamer. Ronde spiegels maken jouw badkamer helemaal af. Welke maatvoering kies jij?

Mood image 7
Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: