menu
Furniture collection

Wooden Facet Deco

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
Black
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Mood image 1

Eiken badmeubel met lade

Met de Wooden Facet Deco kies je voor een los opbergelement van massief eiken. Dit element kun je los toepassen of in combinatie met een vrijstaande wasbak. Het is niet mogelijk om een waskom te plaatsen op dit element. De Wooden Facet Deco wordt standaard geleverd in de kleur Old Grey.

Mood image 2

Elementen combineren

De Wooden Facet Deco kun je toepassen in combinatie met bijvoorbeeld de Silestone Wash Basin Free. De combinatie van hoogwaardige materialen voorziet jouw badkamer van een unieke stijl. Met hoeveel elementen is jouw badmeubel compleet?

Mood image 3

Heb je liever een andere kleurafwerking?

Bekijk dan eens de kleuropties uit ons maatwerk programma.

Hallo daar!

Is jouw badkamer of toilet niet al te groot? Hang dan een (grote) spiegel aan één van de wanden. Door deze spiegel lijkt de ruimte optisch groter. Zo creëer je jouw eigen balzaal.

Beleving

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Heb je geen geurstokjes of kaarsen bij de hand? Gebruik dan jouw favoriete douchegel of bodylotion.

Mood image 6

Comfort

Onderhouden van de badkamer of toilet is niet de leukste taak. Kies daarom voor hoogwaardige materialen die goed bestand zijn tegen vocht en warmte. Zo is ons eikenhout bestand deze invloeden. Dit scheelt onderhoud en moeite.

Styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Eiken van kwaliteit

Voor het Wooden Facet Deco gebruiken we enkel hoogwaardig eiken. Dit zie én voel je. Ook wordt ons eiken optimaal beschermd, waardoor het geen last heeft van invloeden in de badkamer. Meer weten over kwaliteit? Lees snel verder.

Silestone Wash Basin Free Bekijk Silestone Wash Basin Free

Silestone Wash Basin Free

Met de Silestone Wash Basin Free ben je gegarandeerd van stijl in de badkamer. Deze wasbak met marmer tekening is verkrijgbaar in drie kleuren. Welke kleur pas jij toe?

Easy Bekijk Easy

Easy

Op zoek naar een luxe bad dat vervaardigd wordt uit mineraal marmer? Bekijk dan onze Easy. Dit brengt wellness naar jouw badkamer!

Black Line Oval Bekijk Black Line Oval

Black Line Oval

Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je de badkamer compleet maken met een spiegel in ovale vorm. Ook is de spiegel voorzien van indirecte CCT-verlichting.

Mood image 7
Mood image 8

Bekijk of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

LoooX kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: