menu
Furniture collection

Wooden Drawer BoX

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
White
Mood image 1

Massief eiken badmeubel

Met onze Wooden Drawer BoX kun je jouw badkamer een geheel maken. Het mooie van een massief eikenhouten badmeubel is dat het lang meegaat. Zeker in combinatie met onze LoooX Protect, die ervoor zorgt dat het eikenhout beschermd blijft tegen vocht.

 

Mood image 2

Variatie in afmeting en kleur

Kies jij voor een Drawer BoX van 100 cm breed met één lade zoals te zien is op de foto óf ga jij liever voor een bredere variant met twee lades? Je kunt eindeloos variëren tot de standaard maatvoering van 160 cm. Uiteraard kun je met maatwerk afwijken van maatvoering en kleur.

Mood image 3

Eiken van kwaliteit

We werken enkel met hoogwaardig massief eiken. Dit zie én voel je. Ook wordt ons eiken op de juiste manier beschermd, waardoor het geen last heeft van invloeden in de badkamer. Meer weten over kwaliteit? Lees snel verder.

Mood image 4

Kies een spiegel

Bij een badmeubel hoort natuurlijk een spiegel. LoooX beschikt over een ruime collectie aan badkamer spiegels. Ga jij voor rechthoekig, rond of organisch?

Mood image 5

Eiken shelf

Op de LoooX Mirror Shelf kun je verschillende spullen plaatsen, zoals je borstel of bril. Het item is voorzien van een uitsparing voor de gekozen spiegel.

Gek op zeepjes

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Heb je geen geurstokjes of kaarsen bij de hand? Gebruik dan jouw favoriete zeepjes of bodylotion.

Maak jouw badkamer compleet met LoooX 

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar de volledige collectie

Maak de badkamer compleet

Heb je jouw keuze gemaakt? Maak de ruimte compleet door te kiezen voor een mooie tussenkleur voor extra warmte in de badkamer. Dit kan bijvoorbeeld in de gekozen waskom, kleur tegels of aankleding.

Organizer Bekijk Organizer

Organizer

De Organizers kunnen door middel van de Dividers worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat jouw eerste indeling niet meteen de definitieve hoeft te zijn. Zo past de indeling zich aan op elke situatie!

Wooden Cabinet Bekijk Wooden Cabinet

Wooden Cabinet

Opbergen in de badkamer is geen probleem meet met de Cabinet. Deze massief eiken hoge kast heeft twee kastdeuren waar je al je handdoeken in kwijt kunt. Lees hier alles over onze Cabinet.

Black Line Round Bekijk Black Line Round

Black Line Round

Deze spiegel met matzwarte rand past helemaal in de hedendaagse badkamer. Ronde spiegels maken jouw badkamer helemaal af. Welke maatvoering kies jij?

Door mensen, voor mensen 

Hier in Deventer krijgt jouw badplank alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: