menu
Furniture collection

Wooden Cabinet

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Mood image 1

Opbergruimte in de badkamerkast

Opbergruimte komen we in onze badkamer nog wel eens tekort. Dat is met deze Cabinet verleden tijd. Een luxe hoge kast, volledig afgestemd op de rest van het meubilair. Door het kiezen van dezelfde materialen wordt jouw badkamer een geheel. Die extra handdoeken opbergen? Geen enkel probleem. 

Mood image 2

Massief eiken

Deze opbergkast is omkeerbaar waardoor de deur links en rechtsdraaiend is. De kasten bestaan uit massief eikenhouten worden met passie in onze meubelmakerij gemaakt. De LoooX Wooden Cabinet is voorzien van kwalitatieve BLUM scharnieren waarmee de deur 155 graden kan openen. 

Mood image 3

Combineer met accessoires

Mix de hoge kast met de accessoires van LoooX, zoals onze ronde opbergbox

Mood image 4

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Mood image 5

Calming down

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout.

Mood image 6

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Meer interieurinspiratie opdoen

Op zoek naar een geheel?

Deze luxe hoge kast kun je volledig afstemmen op de rest van het meubilair. Kies bijvoorbeeld een bijpassend eikenhouten wastafelmeubel in dezelfde kleur. Die extra handdoeken opbergen? Geen enkel probleem.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Mood image 7
Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: