menu
Furniture collection

Wooden Cabinet Facet

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Mood image 1

Hoge kast in facet

Waar laat je die handdoeken toch? Opbergruimte komen we in onze badkamer nog wel eens te kort. Hier komt de Cabinet Facet goed van pas. Een luxe hoge kast, volledig afgestemd op de rest van het meubilair. Door het kiezen van dezelfde materialen en stijl (zoals Facet) wordt jouw badkamer een geheel. 

Mood image 2

Draaien maar

Deze opbergkast is omkeerbaar waardoor de deur links en rechtsdraaiend is. De kasten bestaan uit massief eikenhout en worden met passie in onze meubelmakerij gemaakt. De LoooX Cabinet Facet is voorzien van kwalitatieve BLUM scharnieren waarmee de deur 155 graden kan openen. 

Mood image 3

Kwaliteit

Bij de aanschaf van een LoooX product weet je twee dingen zeker: jouw product is met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Ook wordt het gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder massief eiken.

Mood image 4

Kom tot rust

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout.

Mood image 5

Kies voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Jouw unieke hoge kast

Ben je op zoek naar een hoge kast in bijvoorbeeld wit of zwart? Ook dat is mogelijk met LoooX. Door te kiezen voor LoooX Tailor-Made heb je toegang tot vele extra’s. Combineer jouw Cabinet Facet ook met de overige collectie van LoooX! 

M-Line Single Bekijk M-Line Single

M-Line Single

Ben je op zoek naar een badkamerspiegel met verwarming en verlichting? De M-Line Singl heeft één baan directe verlichting die jouw badkamer voorziet van voldoende verlichting.

Wooden Facet Bekijk Wooden Facet

Wooden Facet

Met het Facet meubel ben je verzekerd van minimalistisch design in de badkamer. Het moderne Facet wordt vervaardigd uit massief eiken en geeft jouw badkamer een modern gevoel. Bekijk het Facet badmeubel hier.

Ceramic Square Bekijk Ceramic Square

Ceramic Square

Ben je op zoek naar een strak stukje design voor in de badkamer? Kies dan voor de Ceramic Square. Deze waskom maakt jouw badkamer helemaal af.

Mood image 7
Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: