menu
Furniture collection

Wooden Block

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Mood image 1

Eiken badkamer onderkast

Op zoek naar een massief eikenhouten badkamermeubel dat je kunt afstellen naar jouw smaak? Dan is de LoooX Wooden Block iets voor jou. Dit houten badmeubel is een solo onderkast, ook perfect te combineren met een extra bovenblad. Welke combinatie maak jij?  

Mood image 2

Block in kleur

De onderkasten zijn standaard leverbaar in ons mooie eiken. Ben je op zoek naar een Block in bijvoorbeeld wit of zwart of Dark Grey zoals te zien is op de foto? Ook dat is mogelijk met LoooX. Door te kiezen voor LoooX Tailor-Made heb je toegang tot vele extra’s. Hieronder valt bijvoorbeeld een badkamermeubel in een afwijkende maat, een uniek ontwerp, of ons mooie eiken op kleur.

Mood image 3
Mood image 4

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Binnenkijken bij Marije

Benieuwd naar haar hele badkamer inclusief Base Block opstelling? Je leest het in onze blog.

Mood image 6

Spacious

Is jouw badkamer of toilet niet al te groot? Hang dan een (grote) spiegel aan één van de wanden. Door deze spiegel lijkt de ruimte optisch groter.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Interieur inspiratie opdoen

Block als speelse combi

Je kunt eindeloos variëren met deze speelse opstelling. Zo koos influencer Maison Belle ervoor om het bovenblad te plaatsen in de nis. Door de onderkast er schuin onder te plaatsen krijg je een speelse setting. Bekijk hieronder het resultaat.

Baden Bekijk Baden

Baden

Er is altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Benieuwd? Bekijk onze collectie baden hier.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Mood image 7
Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: