menu
Furniture collection

Wooden Base Shelf Duo

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Handdoekhouder {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
White
Light Grey
Pure
Brown Grey
Black
Old Grey
Dark grey
Mood image 1

Duo wastafelbladen van eiken

Kies voor eiken wastafelbladen voor een natuurlijke touch in jouw badkamer. Onze Base Shelf duo bestaat uit twee eiken wastafelbladen, die perfect passen in ieder interieur. De strakke lijnen en het pure eiken zijn tijdloos, maar allesbehalve saai. Zeker als dat hier en daar gepaard gaat met een speelse twist. 

Mood image 2

Ook leverbaar in andere kleuren

Ben je op zoek naar een eiken wastafelblad in bijvoorbeeld wit of zwart? Ook dat is mogelijk met LoooX. Door te kiezen voor Tailor-Made heb je toegang tot vele extra’s. Hieronder valt bijvoorbeeld een toiletmeubel in een afwijkende maat, een uniek ontwerp, of ons mooie eiken op kleur. 

Mood image 3

Dubbel of enkel?

De wastafelbladen zijn ook leverbaar in solo (enkelvoudige) variant. Welke variant kies jij?

Mood image 4

Handdoek

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of op te bergen.

Mood image 5

Kom maar door

Een waskom kan natuurlijk niet ontbreken bij een wastafelblad. Ga jij voor een enkele of dubbele variant? Met onze waskommen collectie heb je altijd voldoende keuze!

Mood image 6

Spiegel

Maak de ruimte compleet met een spiegel van LoooX. Ga jij voor rond, organisch of rechthoekig? Er is veel mogelijk met onze uitgebreide collectie spiegels.

Maak jouw badkamer compleet met LoooX 

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar onze volledige collectie

Maak een geheel van jouw badkamer

De producten uit onze LoooX Storage Collection sluiten perfect aan bij de Base Shelf duo. Combineer bijvoorbeeld met een speelse opbergbox of spiegel. Heb je andere wensen? Bekijk hier de totale badkamercollectie.

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Ceramic Raw Bekijk Ceramic Raw

Ceramic Raw

Een waskom voor in de badkamer vind je bij LoooX. Ben je op zoek naar een waskom in kleur en met structuur? Kies voor de Ceramic Raw.

CM-Line Bekijk CM-Line

CM-Line

Ronde spiegels zijn helemaal de trend. Dat begrijpen we goed, aangezien ze de badkamer een unieke sfeer geven. Ben je op zoek naar een ronde spiegel met verlichting? Bekijk dan hier de CM-Line.

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: