menu
Furniture collection

Wooden Base Shelf Deco

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Black
Pure
Light Grey
Brown Grey
Dark grey
Mood image 1

Massief eiken wandplank

Met dit eikenhouten onderblad maak je jouw badkameropstelling compleet. Dit massief eiken blad voorziet jouw badkamer van voldoende opbergruimte. Dit blad is niet geschikt om te gebruiken als wastafelblad. De Wooden Base Shelf Deco wordt standaard geleverd in de kleur Old Grey en is beschikbaar in verschillende afmetingen. Voor welke kies jij?

Mood image 2

Hoogwaardig eiken

Voor de Wooden Base Shelf Deco gebruiken we enkel hoogwaardig massief eiken. Dit zie én voel je. Ook wordt ons eiken op de juiste manier beschermd, waardoor het geen last heeft van invloeden in de badkamer. Meer weten over kwaliteit? Dat lees je hier.

Mood image 3

Dubbel of enkel?

De wastafelbladen zijn ook leverbaar in solo en duo variant. Welke variant kies jij?

Mood image 4

Rust bewaren

We snappen best dat jouw toilet er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoek of toiletrol op te hangen. Opgeruimd staat netjes.

Kies voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Beleving

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Heb je geen geurstokjes of kaarsen bij de hand? Gebruik dan jouw favoriete zeepjes of bodylotion.

Styling tips

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Jouw meubel naar wens

Ben je op zoek naar eiken in een andere kleurafwerking? Bekijk dan eens onze maatwerk mogelijkheden. Zo past dit item perfect in jouw interieur.

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Rectangle Bekijk Rectangle

Rectangle

Er komen steeds meer organische en ronde vormen terug in de badkamer. De Rectangle spiegel is een mooie aanvulling op deze stijl. Ontspannen? Dat gaat dan zeker lukken in een ruimte met zachte vormen.

Solid Base Shelf Solo Bekijk Solid Base Shelf Solo

Solid Base Shelf Solo

Creëer een ruimtelijk gevoel in de badkamer met een wastafelblad. Met de Solid Base Shelf Solo kies je voor hoogwaardig Solid Surface met geïntegreerde waskom. Bekijk de mogelijkheden hier.

Mood image 7
Mood image 8

Bekijken of kopen

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

LoooX kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: