menu
Furniture collection

Solid Facet

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Old Grey
Mood image 1

Eiken badmeubel met Solid Surface blad

Ben je op zoek naar een facetmeubel met eigentijdse twist? Dan is dit Solid Facet meubel iets voor jou. De onderkast wordt vervaardigd uit massief eiken en gecombineerd met een Solid Surface bovenblad. Ook worden waskommen in het bovenblad verwerkt. Hierdoor is het meubel extra onderhoudsvriendelijk. 

Mood image 2

Volledig naar wens

De Solid Facet wordt standaard geleverd in de kleur Old Grey. Wil je toch graag hout met een andere kleurafwerking? Bekijk dan eens onze maatwerk mogelijkheden. Het meubel is leverbaar in verschillende maatvoeringen, met enkele of dubbele lade en waskom. Welke variant kies jij?

Speel met accessoires

Maak één geheel van de badkamer met de juiste accessoires. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer uniek.

Mood image 5

Ga voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Hallo daar!

Maak de ruimte compleet met een spiegel van LoooX. Ga jij voor rond, organisch of rechthoekig? Er is voldoende mogelijk met onze uitgebreide collectie spiegels.

Maak jouw badkamer compleet

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je een eindje op weg met onze styling tips.

Jouw unieke meubel

Wil je een Solid Surface blad combineren met een andere kleur hout? Ook dat is mogelijk. Bezoek jouw dichtsbijzijnde Tailor-Made Dealer om de mogelijkheden te bespreken.

LoooX Light Set Bekijk LoooX Light Set

LoooX Light Set

Deze set van LoooX Light is de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kleur kies jij?

Organizer Bekijk Organizer

Organizer

De Organizers kunnen door middel van de Dividers worden opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat jouw eerste indeling niet meteen de definitieve hoeft te zijn. Zo past de indeling zich aan op elke situatie!

White Line Round Bekijk White Line Round

White Line Round

Ronde spiegels zien we steeds vaker terug in de badkamer. Deze White Line Round kan perfect worden afgestemd op andere witte accessoires in de badkamer. Dit maakt jouw badkamer compleet.

Mood image 7
Mood image 8

Voor mensen, door mensen

Hier in Deventer krijgt jouw product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

LoooX kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: