menu
Furniture collection

Solid Drawer Box

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Old Grey
Mood image 1

Solid Surface met eiken badmeubel

Materialen die toegepast worden in de badkamer vragen om andere eigenschappen. Kies daarom voor materialen die bestand zijn tegen de meeste invloeden van buitenaf. Solid Surface is een gebruiksvriendelijke oplossing en heeft een luxe matte uitstraling. Door geïntegreerde waskommen in het bovenblad is het meubel makkelijk schoon te houden. Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en met één of twee lades.

Mood image 2

Hoogwaardige materialen

Wanneer je op zoek gaat naar items voor jouw interieur, dan kies je natuurlijk voor de mooiste materialen. Deze Solid Drawer BoX wordt gemaakt van massief eikenhout en combinatie met Solid Surface. Het is makkelijk te onderhouden, en ziet er ook nog eens prachtig uit. Een praktische en stijlvolle oplossing voor in de badkamer.

Mood image 3

Maak jouw meubel uniek

Je kunt de Solid Drawer BoX helemaal naar wens samenstellen. Zo kun je ook kiezen voor hout in een andere kleurafwerking. Bezoek een Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt om jouw LoooX meubel samen te stellen.

Mood image 4

Ga voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloë vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

In de spotlight

Wil je dat de Solid Drawer BoX dé eyecatcher wordt in jouw badkamer? Combineer ‘m dan met de juiste verlichting. Kies bijvoorbeeld voor onze matzwarte LoooX Light.

Durf

Ben je bang dat een opvallende vorm te veel in het oog springt? Pas dan een tegel toe op de achterwand in dezelfde sfeer. Zo wordt jouw badkamer een geheel.

Jouw badkamer compleet

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Subtiele toepassing

Vind je het bovenblad te grof? Dan kun je ook kiezen voor een dun Solid Surface blad. Bekijk in dat geval onze Solid Facet. 

BoX Bekijk BoX

BoX

Ben je op zoek naar een inbouwnis voor de badkamer of het toilet? Kies voor de LoooX BoX! Hoogwaardig rvs in verschillende kleuren. Welke kies jij?

LoooX Light Set Bekijk LoooX Light Set

LoooX Light Set

Deze set van LoooX Light is de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kleur kies jij?

Black Line Round Bekijk Black Line Round

Black Line Round

Deze spiegel met matzwarte rand past helemaal in de hedendaagse badkamer. Ronde spiegels maken jouw badkamer helemaal af. Welke maatvoering kies jij?

Mood image 7

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

LoooX kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: