menu
Furniture collection

Solid Base Shelf Solo

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Solid Surface wastafelblad

Ben je op zoek naar een moderne inrichting voor jouw badkamer? Kies dan voor open schappen om het ruimtelijke gevoel te behouden. Met de Solid Base Shelf kies je voor een onderhoudsvriendelijk materiaal (Solid Surface) dat bestand is tegen veel invloeden van buitenaf. Met geïntegreerde waskom is het blad gemakkelijk schoon te houden. 

Combineren

Dit Solid Surface wastafelblad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en aantal waskommen. De Solid Base Shelf Solo kun je prachtig combineren met andere hoogwaardige materialen zoals eiken. Zo kun je een Wooden Base Shelf plaatsen om meer opbergruimte te creëren. Dit is onze Wooden Base Shelf Deco. Zo stel je een unieke opstelling samen.

Kies voor kleur

Is jouw badkamer of toilet helemaal wit? Dit was tot dertig jaar geleden standaard. Wil je jouw badkamer upgraden? Kies dan voor kleur. Varieer van bruin tot grijs, van wit tot zwart. Welke combinatie maak jij?

Sfeer toepassen

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je verlichting met kleuren toepassen.

Hallo daar!

Maak de ruimte compleet met een spiegel van LoooX. Ga jij voor rond, organisch of rechthoekig? Er is voldoende mogelijk met onze uitgebreide collectie spiegels.

Styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Naar eigen smaak

Wil de je Solid Base Shelf Solo combineren met eiken onderblad in een andere kleur dan Old Grey? Dat kan met maatwerk. Bekijk de mogelijkheden hier.

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Roll Bekijk Roll

Roll

Met de LoooX Roll hangt je wc-rol altijd binnen handbereik. Deze LoooX Roll is perfect te plaatsen onder een meubel. Kies jij voor een matzwarte variant, tijdloos rvs, of stijlvol wit?

White Line Round Bekijk White Line Round

White Line Round

Ronde spiegels zien we steeds vaker terug in de badkamer. Deze White Line Round kan perfect worden afgestemd op andere witte accessoires in de badkamer. Dit maakt jouw badkamer compleet.

Voor mensen, door mensen

Hier in Deventer krijgt jouw product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

LoooX kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: