menu
Furniture collection

Dekton Drawer Box

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
Dark grey
White
Black
Pure
Light Grey
Brown Grey
Mood image 1

Verzekerd van kwaliteit

Met de Dekton Drawer BoX ben je verzekerd van kwaliteit. Enkel hoogwaardige materialen worden met elkaar gecombineerd, namelijk eikenhout en Dekton. Dit luxe badmeubel heeft een strak design dat perfect past in de moderne badkamer. Hoe zou jij de Dekton Drawer BoX toepassen?

Mood image 2

Dekton

Dekton is een materiaal dat beperkt zichtbaar is in de badkamer. Toch heeft het alle eigenschappen die maken dat het perfect past in de badkamer. Dekton is een materiaal dat wordt vervaardigd uit meer natuurlijke materialen zoals kwarts, porselein en glas. Deze materialen worden geperst tot een solide materiaal waardoor het bestand is tegen water, vuur, vlekken of beschadigingen.

Mood image 3
Mood image 4

Ga voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Speel met accessoires

Maak één geheel van de badkamer met de juiste accessoires. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer uniek.

Hallo daar!

Maak de ruimte compleet met een spiegel van LoooX. Ga jij voor rond, organisch of rechthoekig? Er is voldoende mogelijk met onze uitgebreide collectie spiegels

Maak jouw interieur compleet

Wil je jouw badkamer of toilet inrichten tot in elk detail? Bekijk dan eens onze LoooX styling tips. 

Jouw meubel naar wens

Jouw Drawer BoX met Dekton bovenblad toepassen met een andere kleur eikenhout? Bekijk dan eens onze maatwerk opties.

LoooX Light Set Bekijk LoooX Light Set

LoooX Light Set

Deze set van LoooX Light is de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kleur kies jij?

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Black Line Oval Bekijk Black Line Oval

Black Line Oval

Ovalen vormen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je de badkamer compleet maken met een spiegel in ovale vorm. Ook is de spiegel voorzien van indirecte CCT-verlichting.

Mood image 7
Mood image 8

Voor mensen, door mensen

Hier in Deventer krijgt jouw product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek.

Bekijken of kopen

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: