menu
Closed collection

CL 8

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
White
Anthracite
Matt Black
Brushed ss

Inbouw toiletborstelhouder betegelbaar

De inbouw toiletborstelhouder is voorzien van een extra rolhouder, die ook is weggewerkt achter het deurtje. Het mooie aan de CL8 is de betegelbare deur. De tegel verwerk je in de deur, waardoor je één mooi geheel krijgt. De binnenzijden is leverbaar in vier verschillende kleuren, namelijk: wit, zwart, antraciet en rvs. 

Opbergsysteem voor de toiletborstel

De toiletborstelhouder is vaak geen gewild item in de badkamer of het toilet. Toch is het wel een essentieel onderdeel van deze ruimtes. Door te kiezen voor de CL8 kies je voor een opbergsysteem voor de toiletborstel. Dankzij dit systeem wordt de toiletborstel mooi weggewerkt, maar is toch binnen handbereik.

Toilet inspiratie

Wil jij het hele toilet voorzien van slimme accessoires en stijlvolle aankleding? Bekijk dan onze volledige toilet collectie.

Calming down

Combineer items met dezelfde kleur of hetzelfde materiaal om een geheel te creëren in het toilet. Zo straalt jouw interieur rust uit.

Spacious

Is jouw badkamer of toilet niet al te groot? Hang dan een (ronde) spiegel aan één van de wanden. Door deze spiegel lijkt de ruimte optisch groter. Zo creëer je jouw eigen balzaal.

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer of het toilet maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloë vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

Styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

De hele Closed serie bekijken

Maak jouw toilet compleet

De CL8 wordt gemaakt van hoogwaardig rvs. Het binnenwerk kan voorzien worden van de de kleur antraciet, wit, mat zwart of geborsteld rvs. Ook kan de deur betegeld worden. Zo is jouw toilet helemaal af.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Store Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag direct een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: