menu
Closed collection

CL 7

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Inbouw toiletborstel en wc-rolhouder rvs

De CL7 is een slimme toiletaccessoire die zowel praktisch, hygiënisch en stijlvol is. Deze bevat namelijk een opbergsysteem voor de toiletborstel én wc-rolhouder. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in jouw toilet maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Calming down

Combineer items met dezelfde kleur of hetzelfde materiaal om een geheel te creëren in het toilet. Zo straalt jouw interieur rust uit.

Spacious

Is jouw toilet niet al te groot? Hang dan een (grote) spiegel aan één van de wanden. Door deze spiegel lijkt de ruimte optisch groter.

Maak jouw toilet compleet

Jouw toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Ontdenk onze volledige toilet collectie

Hoogwaardig rvs

De CL7 wordt gemaakt van hoogwaardig rvs. De toiletborstelhouder zit verstopt achter een deurtje van geborsteld rvs. Zo is jouw toilet helemaal af. Meer lezen over de kwaliteit van ons rvs? Klik dan hier.

LoooX Light Bekijk LoooX Light

LoooX Light

De juiste verlichting is onmisbaar in de badkamer. Ben je op zoek naar sfeer? Dan is de LoooX Light de verlichting waar jij naar op zoek bent. Welke kies jij?

Wooden Cover Bekijk Wooden Cover

Wooden Cover

Wil je het massieve eikenhout doorvoeren door de gehele badkamer? Kies dan voor onze nisplanken. Creëer met de Cover een robuuste vensterbank of gebruik het als planchet plank voor op het toilet.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Store Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: