menu
Closed collection

CL 4

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
White
Brushed ss
Matt Black

Toiletrolhouder voor jouw toilet

De LoooX Closed Serie is een reeks aan slimme toiletoplossingen, waaronder de ingebouwde toiletrolhouder. De LoooX toiletrolhouders hebben een stijlvolle uitstraling en kunnen perfect gecombineerd worden met andere inbouwelementen van LoooX. 

Inbouw rolhouder in zwart

De stijlvolle toiletrolhouder voor jouw toilet is leverbaar in diverse kleuren. Kies een kleur die past in jouw interieur. Ga jij voor rvs, wit of zwart? 

Wastafel met eiken

Maak jouw toiletruimte compleet met een LoooX toiletmeubel met bijpassende waskom. Je kunt mixen met kleuren en patronen! Welke variant kies jij?

Rollen opbergen

Met de inbouw reserverolhouders kun je tot wel zes toiletrollen in de muur opbergen. Stem de kleur af met je rol-houder voor een mooi geheel.

Go Green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in jouw toiet maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Maak jouw toilet compleet met LoooX 

Jouw toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Ontdek volledige toilet collectie

Ook de kleinste ruimte verdient aandacht

Maak één geheel in je toilet met de juiste accessoires. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw toilet compleet, want ook de kleinste ruimte van het huis verdient een beetje aandacht. 

CL 1 Bekijk CL 1

CL 1

Met de inbouw reserverolhouders kun je tot wel zes toiletrollen in de muur opbergen. Zo creƫer je een opgeruimde look en een strak geheel in de badkamer. Kies jij voor wit, rvs of zwart?

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Door mensen, voor mensen 

In het Nederlandse Deventer krijgt jouw LoooX item alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: