menu
Bath collection

Cool Corner

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Matt White
Gloss White

Ook geschikt voor de kleine(re) badkamer

Een bad kun je toevoegen aan elke badkamer! Ook wanneer je wat minder ruimte hebt in de badkamer, is een hoekbad een optie: onze Cool Corner. Dit acrylbad heeft een afmeting 170 cm lang, bij 70 cm breed en 55 cm hoog. Is deze glanzend witte variant met de linkerzijde in de hoek iets voor jou?

Glanzend of mat?

De Cool Corner is verkrijgbaar in twee varianten. Beide baden zijn wit, maar ze zijn anders afgewerkt. Kies jij voor een glanzende of mat witte variant? De afwerking van jouw bad kun je afstemmen op andere items in het interieur. Zo wordt jouw badkamer een geheel en staat niets jouw ontspanning in de weg.

Opgeruimd gevoel

We snappen dat een badkamer naast mooi ook praktisch moet zijn. Gebruik daarom accessoires om bijvoorbeeld handdoeken op te hangen of op te bergen.

Jouw zen moment

Ook tijdens jouw zen moment wil je dat de sfeer in de badkamer optimaal is. Met licht kun je deze sfeer bepalen. Kies bijvoorbeeld voor sfeerverlichting zoals de LoooX Light.

Welke serie wordt het?

Ook tijdens het badderen kun je jouw favoriete serie bingewatchen. Kijk de serie op jouw telefoon of iPad en plaats deze op jouw badplank. Je hebt geen haast toch?

Maak jouw badkamer compleet

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

Het bad dat bij jou past

Ben je op zoek naar een bad in een andere kleur, vorm of van een ander materiaal? Bekijk dan eens onze hele collectie baden.

Wooden Bath Shelf Bekijk Wooden Bath Shelf

Wooden Bath Shelf

In bad heb jij tijd voor jezelf: je hoeft en moet even helemaal niets. Daarom is het extra handig alles bij hand hebt. Bekijk hier de eiken badplank: het perfecte item dat jouw badmoment compleet maakt.

Wooden Bath Shelf RAW Bekijk Wooden Bath Shelf RAW

Wooden Bath Shelf RAW

Maak jouw bad ervaring compleet met de Wooden Bath Shelf RAW. Lees alles over deze speciale toevoeging aan jouw badkamer.

Baden Bekijk Baden

Baden

Er is altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Benieuwd? Bekijk onze collectie baden hier.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Kopen bij jou in de buurt

Ondersteuning & downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: