menu
Accessories

Wooden Stool

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black
Mood image 1

Badkamerzitting voor de badkamer

Gun jouw benen wat rust en voorzie jouw badkamer van de LoooX Wooden Stool. Een comfortabele, stijlvolle oplossing. Of je de badkamerkruk nu gebruikt als bijzettafel naast het bad of als decoratief item: het is een onmisbaar product voor in de badkamer. Het frame is uitgevoerd in matzwart of geborsteld rvs.

Mood image 2

Kies jouw badkamerkruk

Heb jij de voorkeur voor een badkamerkruk in bijvoorbeeld Dark Brown of Black? Ook dat is mogelijk met LoooX Tailor-Made! Hieronder valt bijvoorbeeld een eiken LoooX product in een afwijkende maat, een uniek ontwerp, of ons mooie eiken op kleur.

Tijdloze charme

Ervaar de tijdloze charme van de Wooden Stool en transformeer je badkamer in een oase van rust.

Mixen maar!

Maak één geheel in je badkamer met de juiste accessoires. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer compleet.

Combineer accessoires

Door materialen uit de natuur met elkaar te combineren krijg je indrukwekkende combinaties. Maak jouw badkamer compleet met meer accessoires van LoooX.

Samen met de badplank

Of je de kruk nu gebruikt als bijzettafel naast het bad of als decoratief item: het is een onmisbaar product voor in de badkamer. Mix 'm bijvoorbeeld met onze badplank.

Jouw rustmoment met LoooX

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Eiken op kleur?

Ben je op zoek naar een andere kleur dan onze standaard Old Grey (eiken), zoals een badkamerkruk in matzwart? Dat is mogelijk met maatwerk. Bekijk onze Tailor-Made Dealers, er zit er altijd een bij jou in de buurt die je verder kan helpen met jouw vraag. Het frame is beschikbaar in matzwart of geborsteld rvs.

Wooden Bath Shelf Bekijk Wooden Bath Shelf

Wooden Bath Shelf

In bad heb jij tijd voor jezelf: je hoeft en moet even helemaal niets. Daarom is het extra handig alles bij hand hebt. Bekijk hier de eiken badplank: het perfecte item dat jouw badmoment compleet maakt.

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Het is niet alleen een functioneel item voor dagelijkse routines, maar het voegt ook stijl en elegantie toe aan de ruimte. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Door mensen, voor mensen 

Hier in Deventer krijgt jouw badkamerkruk alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: