menu
Accessories

Stainless Steel Maintenance Set

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Rvs onderhoudsmiddel

Ben je in bezit van een rvs LoooX product, zoals onze inbouwnis? Dan hebben wij een aantal tips om het rvs mooi te houden. Die kun je hier lezen. Het kan voorkomen dat er vlekken ontstaan door vervuiling buitenaf, dit noemen we ook wel vliegroest (oppervlakteroest). Dat is erg vervelend, maar te verhelpen met de LoooX rvs-behandelingskit. Hiermee verwijder je snel en doeltreffend (lichte) roestplekken. Zo ziet jouw item er weer als nieuw.

De natuur naar binnen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Geur in de badkamer

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Mix je interieur met heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes.

Kom tot rust

De rust bewaren in jouw badkamer? Dat kan door meerdere kleuren of materialen op elkaar af te stemmen. Zo wordt jouw badkamer één geheel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout.

Stylingtips

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

BoX Bekijk BoX

BoX

Ben je op zoek naar een inbouwnis voor de badkamer of het toilet? Kies voor de LoooX BoX! Hoogwaardig rvs in verschillende kleuren. Welke kies jij?

BoX Door Bekijk BoX Door

BoX Door

Wil je een stijlvolle opbergoplossng voor in de badkamer? Kies dan voor de BoX Door. Deze rvs inbouwbox met deur is een praktische maar stijlvolle oplossing voor in jouw badkamer.

Corner Shelf Bekijk Corner Shelf

Corner Shelf

Jouw shampoo kwijt onder de douche? Zet 'm op een chique Shelf. Dit handige driehoekje van LoooX is de ideale shampoo-houder.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: