menu
Accessories

Mounting set Colour BoX

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Handige box met eenvoudige montage

De LoooX Colour BoX is een praktische opbergbox voor in de badkamer. Je kunt ervoor kiezen om de opbergbox volledig in de muur te integreren. Ook is het mogelijk om de LoooX Colour BoX tegen de muur te plaatsen. Hiervoor gebruik je de LoooX Colour BoX montageset opbouw. De montageset is voorzien van een bijgevoegde handleiding waarin de stappen eenvoudig staan beschreven. De opbergbox voeg je ook eenvoudig toe aan een bestaand badkamerinterieur. Zo creëer je direct een hele andere uitstraling!

Mix it up

De rvs accessoires van LoooX zijn goed te combineren. Mix het rvs met een eiken en krijg zo een opvallende combinatie.

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Geurbeleving

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Heb je geen geurstokjes of kaarsen bij de hand? Gebruik dan jouw favoriete douchegel of bodylotion.

LoooX styling tips

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

Kies de juiste afmeting

De montage opbouwset is leverbaar in diverse afmetingen, passend bij de lengte van de box. Bekijk alle afmetingen bovenaan!

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Baden Bekijk Baden

Baden

Er is altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Benieuwd? Bekijk onze collectie baden hier.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Bekijk onze collectie

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: