menu
Accessories

Dry

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Polished ss
Brushed ss

Handoekhouder met klasse

Klassieke handdoekrekken zijn niet altijd de meest stijlvolle oplossing in de badkamer. De LoooX Dry biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Zo belandt deze niet op de radiator of de vloer. Ook kun je onze Dry aanpassen op jouw interieurstijl. Kies jij voor gepolijst of geborsteld rvs?

Combineer met eiken

Met de LoooX Dry ben je verzekerd een stijlvolle handdoekhouder. Combineer het rvs met eiken en krijg zo een echte LoooX badkamer!

Maak de ruimte compleet

Maak de LoooX Dry compleet met de collectie van LoooX. Heb je al gedacht aan lampen? Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer!

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Hoe combineer jij de Dry?

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar de volledige LoooX collectie

Jouw handdoeken hoog en droog

Een handdoekhouder vinden die bij jouw interieur past? Deze is eenvoudig aan de muur te bevestigen en verkrijgbaar in zes lengtematen, variërend tussen de 50 en 100 cm en met een diameter van Ø 3 cm.

De hoogste kwaliteit rvs

Met zorg ontworpen door LoooX

Badmeubels Bekijk Badmeubels

Badmeubels

Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Bekijk hier al onze badmeubels.

Air Bekijk Air

Air

Pas jouw stijl toe tot in de details van de badkamer of het toilet. De stijlvolle Air kan zowel tegen de wand als tegen het plafond geplaatst worden.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: